CIFFKIDS AW12 Tendenser – Urban Rodeo

Her følger første indlæg i min serie om tendenserne fra CIFFKIDS i februar, der viste os det børnetøj, der kommer i butikkerne sidst på sommeren.

Showet på CIFFKIDS var i år lavet i samarbejde med Cover Kids, som præsenterede de dominerende tendenser for AW 2012 i et brag af et show, hvor der blev hoppet, danset og rutchet på catwalken af de fine små modeller.
Cover Kids havde opdelt tendenserne i 4 temaer – Powdery Pastel, Urban Rodeo, Creative Colour samt L’ecole Preppy, og rundt omkring hos de forskellige brands på CIFFKIDS var det tydeligt at spotte disse trends.

Den første tendens, jeg vil præsentere dig for er Urban Rodeo.

Urban Rodeo er en hip og western stil som kommer til udtryk i lækkert denim, læderdetaljer, tern, skjorter, cowboyhatte, grov strik og veste.

Det er i det hele taget en særdeles legesyg trend, hvor de fleste ting er tilladte.

Name It havde nogle rigtig gode bud i form af grov strik med lækre læderdetaljer og rigtig fine mønstre. Urban Rodeo er nok umiddelbart den mest brugbare stil, i hvert fald når der er tale om de lidt mindre børn, da de fleste af tendenserne netop er at finde i det mere praktiske tøj som jeans, skjorter og strik.

Stilen ligger ret langt fra det tøj, jeg normalt køber til Trutten og Fidusen, men samtidigt så ville jeg elske at have enkelte ting hist og her, for at give lidt modspil det pastelunivers, jeg ellers ynder at pakke dem ind i 😉 Og når ret skal være ret, så har Trutten jo adskillige par jeans og også nogle enkelte ternede skjorter – så det er trods alt ikke helt fremmed for os 😉

At the CIFFKIDS AW 2012 fashion fair for childens clothing I spottet several trends that I’ll be telling you about in 4 different blogpost.
Urban Rodeo is a hip and western style which is reflected in the cool denim, leather details, checkers, shirts, cowboy hats, coarse knits and jackets. It is altogether a very playful trend where most things go. Name It had some really good styles in the form of coarse knit with great leather details and very fine patterns. Urban Rodeo is probably the most useful style, at least in the case of the smaller children, as most of the styles combines practical clothes like jeans, shirts and knitwear.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *