Hvornår er man for gammel til at lege?

Reklame i samarbejde med LOL Surprise

Lidt om hvornår man er for gammel til at lege, hvad min datter leger med nonstop – og ikke mindst en konkurrence om den fedeste LOL Glamper til en værdi af 1.599 kr.

Min datter er 8 år, og hun har den bedste og dejligste fantasi man overhovedet kan forestille sig. 
Hun ELSKER at lege, og hun kan sidde i timevis for sig selv og lege, hvor der bliver udspillet alskens forskellige dramaer hjemme i vores stue. 

Når hun har veninder på besøg, så bliver døren hurtigt lukket ind til hendes værelse, og så ser vi dem ikke mere, før jeg lokker med lidt lækkert at spise hen på eftermiddagen 😉

Jeg er glad for, at fjernsyn, computer og iphones endnu ikke har indtaget førstepladsen over tidsrøvere i hendes liv, og jeg håber, at legebarnet i hende forbliver der i mange år – ja hele livet! ♥

Jeg kan dog også forstå på mange af de svar, jeg  modtager på Instagram, når jeg poster videoer af hende, der leger, at I synes det er svært at finde legetøj til piger i den alder. Og det kan jeg som sådan godt forstå. 
Mange ting er nemlig blevet pakket væk eller gemt lidt af vejen de sidste par år, og det er tydeligt at se, at hun på den måde er blevet ældre.

Hendes lege har også en lidt anden dimension nu, hvor der fx er meget mere fokus på fx tøj og udstyr, og hvor jeg ofte kan smuglytte og høre at det er diverse teenage-scenarier, der udspiller sig – jeg tror, hun får inspiration fra nogle af de amerikanske serier, hun ser på Netflix 😀

Men det legetøj, der hitter allermest hos hende lige nu – og faktisk stort set noget af det eneste legetøj hun har gidet det seneste år, det er LOL Surprise. 

Hun lærte dem faktisk at kende gennem et samarbejde her på bloggen for snart 2,5 år siden – og det har derfor været en halvdyr fornøjelse for os efterfølgende 😉
I fødselsdagsgave havde vi købt LOL Surprise huset til hende – og på det tidspunkt var det udsolgt overalt, så jeg måtte ende med at bestille det hjem fra Tyskland 😀 – men hold nu op hvor har hun leget med det i mange mange timer. 

I julegave har vi købt det nye LOL vinterhus – for ja, det findes så simpelthen 😀 Jeg sad klar da klokken rundede midnat til Black Friday og fandt det faktisk til næsten halv pris, og jeg kan næsten ikke vente med at se hende åbne det <3 

Konceptet med LOL Surprise er jo, at man køber nogle kugler, som indeholder dukkerne – og efterhånden som man åbner hvert lag af kuglen, så kommer der mere og mere tilbehør til dukken, som fx sko, hårbånd, tøj, kaffekop osv. – og til sidst finder man så dukken. 
Derfor ved man altså ikke på forhånd, hvilken dukke man får – og det er en kæmpe del af spændingen. 
De fleste piger i min datters klasse leger med LOL Surprise – og de bytter derfor i klassen, hvis nogle har fået to af den samme. 
Det vil jeg så dog sige, at min datter kun har oplevet en enkelt gang, selvom hun efterhånden har næsten 40 dukker. 


Man kan få de almindelige dukker, lillesøstre, drenge, kæledyr og nu også storesøstre – og dukkerne kan fås fra ca. 75 kr og op (vi er i hvert fald ofte heldige at få dem på tilbud) – og derfor er de så nogenlunde indenfor økonomisk rækkevidde for min datter, som jævnligt køber nye til samlingen. Vi finder dem ofte i Fætter BR lige her, hvor de har dem online lige her.

Et af de nyeste skud på stammen af fine tilbehør til LOL Surprise er deres Glamper – en glamourøs campingvogn med alverdens tilbehør og sjove features.
Den har en værdi af 1.599 kr og den udlodder jeg lige nu på min instagram – hvor en særdeles heldig følger kan vinde den som en ekstra julegave – du finder opslaget med konkurrencen lige her

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *