Det helt store hit indenfor legetøj: L.O.L. Surprise dukker

♥ Reklame – i samarbejde med L.O.L. Surprise ♥

Måske har du allerede hørt om det helt store hit lige nu; L.O.L. Surprise dukker? Ellers kan jeg næsten garantere, at dit barn kan forklare dig, hvad det er 😀

Dukkerne går nemlig deres sejrsgang på de sociale medier lige nu, og  med rette – må jeg hellere tilføje, de er i hvert fald virkelig et hit hos min datter!
I mange lande er de totalt udsolgte og stort set umulige at opdrive – jeg er spændt på at se, om det går på samme måde her i Danmark 🙂

Kort fortalt køber man en stor kugle med 7 lag – og for hvert lag man åbner op, finder man en ny overraskelse i form af tøj og tilbehør til den dukke, der gemmer sig inderst inde. Der findes et utal af forskellige dukker og kombinationer, og der går selvfølgelig lynhurtig sport i at få nye dukker til sin samling (der findes endda nogle, som er meget sjældne  -og min datter havde tydeligvis helt styr på, hvad det var for nogle 😀 ).

De 7 lag i L.O.L. Surprise er:

  1. Et klistermærke med et hint til, hvilken dukke man får
  2. Samleklistermærker
  3. Sutteflaske, kaffekop mm.
  4. Sko til dukken
  5. Tøj til dukken
  6. Tilbehør som fx solbriller, en hat osv.
  7. L.O.L. Surprise dukke med vandoverraskelse

Alle dukkerne indeholder en “vandoverraskelse” – de kan altså enten tisse, græde, spytte eller skifte farve alt efter om de er i koldt eller varmt vand – så de er også oplagte at bruge som badelegetøj.

L.O.L. Lil Sisters

Der findes også en mindre udgave af L.O.L. Surprise dukkerne, som kun har 5 lag – og det er simpelthen lillesøstre til de større dukker. Det er babyer, som ligner de større dukker, og nogle af dem har fx også tilbehør med, som passer til de større dukker.
De er selvsagt også lidt billigere og er derfor et godt supplement til de andre.

En stor del af dukkernes popularitet skyldes uden tvivl de un-boxing videoer, der har floreret på de sociale medier. Det er sjovt at følge med, når andre åbner æggene – og man sidder spændt og venter på, hvilke overraskelser de mon får.
Derudover er der hele samler-konceptet. Det der med at få fyldt hullerne i sin samling ud, at kunne bytte med sine venner og veninder i børnehaven eller skolen -og at man spændt får nye L.O.L. Suprise æg i håb om at få de dukker, man mangler derhjemme.

På en eller anden måde, er det jo en pendant til de fodbold- og pokemonkort, der er blevet samlet på i flere år herhjemme – det her er bare lidt sjovere at åbne 😀

Og til min glædelige overraskelse, så er det faktisk reelt legetøj, som er blevet inddraget i MANGE af min datters lege de seneste uger. Hun leger med de store dukker sammen med de små “Lil Sisters” der er en mindre og lidt billigere udgave af de almindelige L.O.L. Surpise dukker – og hun hiver alle dukkerne med i lege med alt sit andet legetøj.
Så det er altså ikke bare et stykke legetøj, der bliver kastet hen i hjørnet og glemt, så snart det er pakket op og selve overraskelsesmomentet er overstået. Og det gør også, at jeg synes, det er alle pengene værd.
Det er oplagt at slå sig sammen med et par klassekammerater og give det i gave til en fødselsdag – eller måske som adventsgave, når vi rammer december?

Min datter ønsker sig i hvert fald brændende flere af dem – og det kan jeg faktisk ærlig talt godt forstå! – har I mon allerede stiftet bekendtskab med dem?

Du kan læse og se mere om L.O.L. Surprise på instagram her – eller på facebook her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *