20% rabat på den bedste julegave!

Our Generation isvogn til dukker

Our Generation isbil til dukker
Frem til på torsdag – den 24/10 kan du få hele 20% rabat på Our Generation, som er en serie af dukker, tøj og tilbehør i den absolut eksklusive ende. Det er dukker til de lidt større børn – hvis man kan sige det sådan.

Udstyret og tøjet er mere tween og teen, end det er typisk dukketøj og det gør også, at børn ofte har lyst til at lege med det og ikke mindst samle på det, selvom de er ovre den alder, hvor man typisk leger med dukker.

Herhjemme har vi den helt helt fantastiske is-vogn fra Our Generation, (den kan du købe her) og det er uden tvivl en af de bedste gaver, min datter nogensinde har fået. Den kan både bruges med hendes dukke fra Our Generation, med andre dukker i samme størrelser – og hendes bamser er altså også stamkunder i isbutikken.

Den er der også 20% rabat på, og et genialt tip ville være at købe julegaverne allerede nu – med en god rabat – så de allerede er i hus 😉 Det er ikke tit der er rabat på isvogn fra Our Generation.

Du kan finde det hele lige her med de 20% rabat.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *