Fidusens fødselsdagsgave – den fineste isvogn fra Our Generation

Fidusen havde fødselsdag for en måned siden, og hun har faktisk tålmodigt ventet på det meste af sin gave helt siden der – hun vidste nemlig godt, at det var ventetiden værd 😉

Indlægget indeholder reklame - læs mere her

IMG_0496

IMG_0519

IMG_0510

IMG_0506-001
Isvogn til dukker fra Our Generation

IMG_0482

I januar var hun med mig på messe, hvor hun fik et smugkig på noget af al det fantastiske legetøj, som først lander i butikkerne nu. Det er en stor oplevelse for en lille pige – men også en anelse svært, når man jo ikke kan få det hele, og når man endda slet ikke kan få noget af det lige nu og her 😀

Den fine Our Generation isvogn til dukker

Der var slet ikke nogen tvivl om, hvad hendes hjerte bankede allerhurtigst for – og jeg må også indrømme, at jeg sagtens kan forstå hende! Hun forelskede sig nemlig hovedkuls i denne fantastisk fine isvogn fra Our Generation, som er helt utrolig stor og med de skønneste detaljer.

Our Generation laver dukker i store størrelser – dukkerne er ca. 46 cm høje, så det giver god mulighed for at kræse om detaljerne; og dem er der mange af!
Man kan få alverdens fine outfit og andet tilbehør til dukkere – og det nyeste skud på stammen er altså denne fantastiske isvogn i bedste retrolook. Vi havde købt én af dukkerne til Fidusen i fødselsdagsgave, men den er desværre pakket væk lige nu pga håndværkerrod, så det er måske lidt svært at fornemme størrelsen på isvognen ud fra billederne – men den er altså KÆMPE stor og meget, meget fin ♥

IMG_0539

IMG_0522

IMG_0510

IMG_0506-001

IMG_0504

IMG_0521

IMG_0497

Jeg har virkelig aldrig set et stykke legetøj, hvor der er så mange detaljer med, og hvor kvaliteten er så lækker som her. Der er isvafler, ispinde, isterninger, milkshakes, slushice, donuts, saltkringler, bananasplit og alskens andre lækre sager. Den kan spille melodier, lyse med lygterne, blinke med sidelyset – ja selv det lille handskerum kan åbnes, så man kan gemme sine værdifulde sager der.
Our Generation Isvogn

IMG_0513

IMG_0500

Icetruck for dolls from Our Generation

Som prikken over i(s)’en – eller guf på isvaflen om du vil 😉 – så havde jeg netop købt det fineste lille telt fra Tiger, som er formet som en isbutik – og Fidusen har allerede rykket isvognen derind, så hun kan fuldende sit tema 😀

Our Generation isvognen kan du købe lige her – og selvom den koster en del penge, så får du altså fuld valuta for pengene både med kvalitet, legepotentiale og ikke mindst de mange skønne detaljer.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *