MarMar Lagersalg i København

MarMar lagersalg københavn oktober 2018

MarMar lagersalg københavn oktober 2018

MarMar lagersalg i København oktober 2018

Det er hele 8 år siden, at jeg for første gang skrev om et lagersalg hos MarMar her i København – og flashede nogle af alle de fantastiske køb, jeg fik gjort mig til min lille baby i maven som nu er en stor skolepige på snart 8 år.

Nu har jeg igen en baby i maven – gad vide, om jeg stadigt blogger om lagersalg og andre ting i den genre, når han er startet i skole 😀

Men altså; da jeg skrev om CamCams lagersalg var I faktisk flere, som bad mig om at give lyd, når lige præcist MarMar holdte lagersalg – så selvom indlægget kommer i absolut sidste øjeblik, så får I altså alligevel en heads up.

MarMar holder nemlig lagersalg i morgen (eller i dag, alt efter hvornår du læser indlægget her) – dvs. fredag og lørdag. Nu har jeg ikke været der de seneste år, så jeg kender ikke helt præcist prisniveauet – hvis nogle af jer gør det, så læg gerne en besked i kommentarfeltet, så vi andre kan blive lidt klogere der 😀

Dato tidspunkt og adresse for MarMar lagersalg

MarMar lagersalget i København finder sted på følgende datoer:

Fredag 26 oktober 2018 kl. 10 – 12 (Kun for medlemmer af Børn i Byen med billet)
Fredag 26 oktober 2018 kl 12-19.30
Lørdag 27 oktober 2018 kl 10-15

Adressen er:

Cirkus Panik, Skjulhøj Allé 21, 2720 Vanløse

Og du kan både betale med dankort, kontanter og mobile pay – og der er masser af plads til børn og barnevogne ♥

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *