Cam Cam lagersalg i København

Cam Cam lagersalg københavn november 2018

Cam Cam lagersalg københavn november 2018

Info om Cam Cam lagersalg i København november 2018 – priser, tidspunkt, dato og adresse for CamCam lagersalg.

Jeg ELSKER Cam Cam – og eftersom mærket først rigtig blev etableret, da mine børn var blevet for store til de fleste af deres smukke sager, er jeg jublende lykkelig over, at jeg nu har en lille efternøler, der kan blive forkælet med det 😀
Det er simpelthen så hyggeligt at kigge på babyting igen, og hvis man kan finde nogle lækre ting på lagersalg med stor rabat, så er det jo en winwin situation 😉

Udvalg på Cam Cam lagersalg

Quiltede tæpper, sengerand, babynest (som jo tydeligvis er et MUST-HAVE nu, selvom det på ingen måder fandtes for 8 år siden, da jeg sidst skulle have en baby 😀 ), aktivitetsstativer, sengetøj og ammepuder.
Jeg kan godt afsløre, at min ønskeliste er lang – og hvis man på nogen måde tør at håbe på, at de også har Cam Cam møbler på lagersalget, ja så er min lykke gjort! ♥
Her har jeg fx tidligere fortalt om min forelskelse i deres smukke puslebord – som jeg altså stadigt drømmer om 😉

Priser på Cam Cam lagersalg

Jeg har ikke været til et lagersalg hos Cam Cam før, så jeg aner faktisk intet om prisniveauet. Er der mon nogen af jer, der ved det, så må I meget gerne smide en kommentar, så vi andre kan blive lidt klogere 🙂

Dato tidspunkt og adresse for Cam Cam lagersalg

Cam Cam lagersalget i København finder sted på følgende datoer:

Tirsdag 6 november 2018 kl. 15.00 – 18.00 (Kun for medlemmer af Børn i Byen)

Onsdag 7 november 2018 kl. 09.00 – 18.00

Adressen er:

Nørrebrogade 208, 2200 København N

Og du kan både betale med kontanter og mobile pay 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *