Pæne pusleborde

Flotte Pusleborde - en guide til hvor du finder et flot puslebord eller puslekommode til dit børneværelse

Flotte pusleborde er der virkelig kommet mange forskellige af, siden jeg i sin tid skulle købe til min søn (hans gamle babyværelse kan du se her). Dengang var der altså ikke de helt store valgmuligheder, og det var vist primært prisen og det praktiske aspekt, der var vigtigt, når man skulle købe et puslebord.

Sådan er det heldigvis ikke længere, og der findes simpelthen SÅ mange forskellige flotte pusleborde, som er så pæne møbler, at man bestemt ikke behøver at gemme dem væk på børneværelset, men hvor de sagtens kan få en fremtrædende plads i indretningen – og hvor de i de fleste tilfælde også kan laves om til almindelige møbler senere hen, så de også kan bruges, når man ikke længere har et blebarn i huset.

Flotte Pusleborde - en guide til hvor du finder et flot puslebord eller puslekommode til dit børneværelse

Cam Cam Puslebord* -.- 2. Matégot Puslebord* -.- 3. BudtzBendix Puslebord* -.- 4. Sebra Puslebord* -.- 5. Stokke Home Puslebord -.- 6. Oliver Furniture Puslebord* -.- 7. Ollie s Out Puslebord

Det kan så også til dels undskylde de høje priser – for de flotte pusleborde er (desværre men forståeligt) ikke helt billige, og jeg overvejer da også stadigt, om jeg skal finde en ældre IKEA sag og friske den op med fin maling og flotte greb så jeg i stedet kan få mig et billigt puslebord – men altså… Se lige de her pusleborde – er de ikke fantastisk fine? – og hvilken er mon jeres favorit? – jeg er lidt spændt på at høre, om det er den samme, som jeg har forelsket mig i 😀

Faktisk tror jeg, at jeg ender med at skulle have to forskellige pusleborde. Vores hus er i to etager, og jeg er selvsagt nødt til at have et på 1. salen hvor vi alle sover, så jeg ikke skal nedenunder for at skifte ble om natten. I stueetagen kommer der til gengæld til at være babyværelse, og det er også der, vi opholder os i dagstimerne – så jeg tænker næsten, at det vil være oplagt med et puslebord på babyværelset også? – eller hvad… hvad har I andre, der bor på to etager mon valgt at gøre?

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Vi har puslebordet ovenpå, hvor vi har soveværelset og går ganske enkelt bare ovenpå og skifter, når behovet opstår i løbet af dagen 😉

  • Vores problem er, at babyværelset er i stueetagen, så det er der der er plads til en større puslekommode med tøj osv.
   Jeg tænker bare, at det bliver irriterende at skulle nedenunder for at skifte hver nat – så derfor overvejer jeg at få et mindre puslebord i vores soveværelse, til man er ovre de værste natteroderi 🙂

 • Jeg kan bedst lide nr. 4 eller nr. 5. Dem synes jeg så til gengæld også er virkelig pæne 😀 Men øh …. Er nr. 2 ikke en barvogn? 🙈 Jeg synes heller ikke det virker særlig højt?

  • Haha jo det tror jeg det oprindeligt er – men Moodings havde puttet det ind i kategorien med pusleborde, og jeg synes jo faktisk egentlig det vil fungere ganske fint som et ekstra puslebord, som så senere kan bruges til noget helt andet.
   Og ja, de er SÅ flotte – nr 5 fra Stokke får et helt andet udtryk i den her smukke mørke farve fremfor den hvide, den også kan fås i 🙂

 • Vi har det der bord fra Budtz og det er vi virkelig glade for, fordi det er højere end normale pusleborde, virkelig rart og så er det nemt at komme til tingene under.

  Iøvrigt har vi også pusleplads på både under og over etage for det er irriterende at skulle gå ‘op’ hver gang der skal skiftes.

 • Jeg ville vælge 4 eller 5 da de er flotte, men også pga mulighed for at gemme mest muligt væk og prisen. Ellers er nr 6 også fint men for dyrt. Jeg ville nok vælge et af de to til værelset nedenunder og så vælge et IKEA ovenpå.

 • Vi har gode erfaringer med puslebordet fra Sebra. Det er godt nok lidt dyrt, men til gengæld er kvaliteten også derefter!
  Det er desuden planen, at den skal bruges som almindelig kommode, når junior ikke længere har behov for at blive puslet. Det gør, at jeg føler jeg får endnu mere for pengene! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *