Vores planer for efterårsferien

Reklame – i samarbejde med Fisketorvet

Lige om lidt tager vi hul på efterårsferien, og jeg må faktisk ærlig talt indrømme, at det i den grad er tiltrængt for os alle 4 med et lille afbræk fra hverdagen.
Min mand har rejst rigtig meget de seneste par måneder, så børnene har savnet ham, jeg har savnet ham og vi har alle bare savnet at være sammen uden at have madpakker, fritidsaktiviteter og vækkeuret hængende over hovedet.
Er vi mon de eneste, der trænger til at trække stikket?
Det skinner også tydeligt igennem på aktiviteten her på bloggen, at jeg lige nu løber lidt for stærkt, mens maven bliver større og større og tungere og tungere. Jeg glæder mig til igen at kunne sætte fokus på bloggen ♥

Hverken min mand eller jeg har mulighed for at holde ferie, så det bliver noget med at flexe, arbejde om aftenen, arbejde på skift og måske have børnene med på kontoret en smule.
Bare det, at de ikke kan se frem til en dag i skole og fritidsordning er et kæmpe plus, og så skruer vi altså også lidt ekstra op for hyggen.

Fredag aften får vi besøg af verdens dejligste naboer. Vi ses normalt i tide og utide, men netop grundet vores alt for travle program har vi knapt set hinanden andet end et hurtigt nik over hækken de seneste par måneder – så fredag har vi sat hinanden i stævne med rødvin (alkoholfri øl til preggo her), blandselvslik og  masser af hygge!
Lørdag formiddag kommer de her to dejlige børn på besøg – og jeg kan godt afsløre, at nogen herhjemme slet ikke kan vente ♥ Om aftenen kommer deres mor, far og lillebror og spiser med, og så skal vi nok traditionen tro spille brætspil og hygge det meste af aftenen.

Trutten skal på tenniscamp mandag – onsdag, så der er Fidusen i centrum. Jeg har tit skrevet om, hvor meget jeg elsker at lave ting alene med et af mine børn, så vi har planer om en tur i biografen for at se den nye Rasmus Klump film, vi skal lave Halloween pynt, og så skal vi have ryddet ud i hendes legetøj for at gøre klar til loppemarked.

Info om Fortnite til forældre

Når storebror er tilbage fra tenniscamp har ham og jeg til gengæld en aftale, som han glæder sig helt afsindig meget til. Vi skal en tur på Fisketorvet, som afholder Game Week hele efterårsferien – fra den 13-21 oktober.
Jeg har før nævnt hans forkærlighed til Fortnite – og derfor er Fisketorvets Game Week også nærmest som skræddersyet til ham 😀 Hele ugen står nemlig i gamingens tegn, men uden at det betyder, at man behøver at sidde hjemme på værelset foran skærmen.

Man kan komme og spille både Fortnite, Fifa, dansebatle i Just Dance (jeg ELSKER det spil 😀 ), spille de helt gamle Nintendo-spil på en oversized Gameboy (YAY) og så kan man faktisk også spille brætspil.
Man kan opleve en ægte Formel 1 oplevelse i Racing Seats og bygge sit eget virtuelle rumskib i Starlink
Derudover kommer der en række kendte youtubere – hvor jeg ved, at min søn især gerne vil møde Triergaming og Quitoooo (her er jeg så til gengæld helt på udebane 😀 ).

Jeg elsker, at de har skabt sådan et event – netop for at hive børnene væk fra skærmene derhjemme og lave gaming endnu mere socialt – og måske endda give forældrene en mulighed for et kig ind i den verden, børnene bruger timevis på hver eneste uge.
Jeg er selv lidt af en spillenørn og glæder mig både til Just Dance og de gamle Nintendospil – så det er altså ikke kun for min søns skyld, at vi skal forbi til Fisketorvets Game Week 😛

I kan læse mere om programmet her – hvor I også kan se hvilke tidspunkter man kan komme og møde de kendte youtubere.

Den sidste weekend i efterårsferien skal vi på børneloppemarked, hvor børnene skal have solgt ud af noget af deres legetøj – og vupti – så er der vist også presset så meget ud af den efterårsferie, som det overhovedet kan lade sig gøre.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *