Spontan nabohygge med verdens bedste naboer

togtur

togtur2-001
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg havde planlagt et indlæg til jer om en frygtelig tidsrøver, jeg pt har gang i, men min mand er stukket af med strømstikket, så jeg mobilblogger for første gang og har altså ikke mulighed for at lægge billeder op – så det må I have til god til i morgen 😉

Jeg har været alene med børnene de seneste par dage, og hvor det tidligere var en større udfordring at få hverdagspraktikken til at gå op i en højere enhed, når man stod alene med det hele, så er det altså en helt anden sag nu.
Vores søde naboer har taget Trutten med frem og tilbage til skole – og så har Fidusen og jeg taget alene hen til hendes børnehave. Begge børn går i samme skole og børnehave, som da vi boede i lejligheden, så det ligger et godt stykke vej herfra. Fidusen er dog KÆMPE fan af at køre med S-tog – hun elsker det virkelig. Hun vinker til togføreren, sludrer løs med de andre passagerer og kan sagtens underholde en hel kupé med sine iagttagelser og spørgsmål ♥

Da hende og jeg kom hjem i dag gik vi over til naboerne for at hente Trutten. Jeg fik serveret en god kop kaffe mens børnene legede. Den blev efterfulgt af en gin&tonic og pludselig havde vi bestilt pizza, som vi alle sad og spiste i stuen, mens vi så håndboldkamp.

Ærlig talt – hvor heldig har man lov at være?
Jeg ved godt, at jeg flere gange har pralet med de naboer her på bloggen, men det er virkelig også velfortjent! Børnene er hinandens bedste venner, og det er så uforpligtende samvær, at man lige spontant over hækken kan aftale at spise sammen – uden at der skal aftales og arrangeres flere dage i forvejen.

Så det er meget muligt, at det er hårdt arbejde at være husejere – men naboerne, de er det hele værd!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *