Min helt nye og helt fantastiske kontorplads

Fotograf: Helena Schütz

Jeg har booket mig ind i et kontorfællesskab som jeg simpelthen sådan glæder mig til at starte i på mandag.

Det ligger på Østerbro, lige om hjørnet fra min mands kontor. Nærmest et stenkast fra børnenes skole, og så tager det 10 min at cykle dertil hjemme fra mig selv.

Det har virkelig været vigtigt for mig, at et kontor lå tæt på og godt i forhold til børnenes skole, så det ikke kom til at virke som en uoverskuelig tidsrøver at skulle tage derhen.

Det er indrettet i en gammel, gammel villa, og man kan fx både sætte sig og arbejde i det gamle bibliotek, i en smuk rosenhave eller i orangeriet. Yes; du læste rigtigt – der er simpelthen det mest vidunderlige orangeri, hvor man næsten kan have svært ved at koncentrere sig om at arbejde, fordi man konstant drages af de smukke detaljer.

Fotograf: Helena Schütz

Jeg har fået mig den bedste kontormakker, man kunne tænke sig i form af søde Helena, som jeg efterhånden har kendt i 7-8 år via vores blogs, hvor vi begge var officielle bloggere på børnemessen CIFF Kids. Dengang boede hun i Norge, og så har vi løbende holdt kontakten indtil hun for snart to år siden flyttede til København med sin dejlige familie (YAY!). Vores børn går på samme skole, og nu deler vi altså kontor ❤️

Men hvorfor skal jeg overhovedet have en kontorplads, når jeg har mit yndige pastelfarvede kontor derhjemme? Skal det slet ikke bruges længere?

Jo! For mig bliver det ikke enten eller – men både og! Der vil være dage, hvor det giver bedst mening at arbejde hjemme, fordi jeg fx skal udvikle opskrifter eller tage billeder – og så er der alle mine “skrivedage” hvor jeg kommer til at tage hen til mit kontor.

Det er 100% pga manglen på sociale input, og pga muligheden for at udvide og dyrke mit netværk, at jeg har valgt at få en kontorplads.

Lige så rart, belejligende og tidssparende det er at have kontor derhjemme, lige så ensomt og monotont kan det altså også være. Også selvom jeg har masser af daglig kontakt med mine blog-kolleger og er til events flere gange om ugen. Det er bare ikke helt det samme som at skulle ud af døren og af sted hver dag.

Jeg kan mærke, at jeg i den grad har brug for det – og faktisk har haft det længe – så jeg er virkelig glad for min beslutning. Også selvom det for nogen måske kan virke som en lidt unødvendig udgift, når man nu allerede har et lækkert kontor derhjemme. Men for mig er det en rigtig god investering – både i min virksomhed hvor jeg tror på at det giver flere opgaver når ens netværk bliver større – men i høj grad også en klog investering i mig selv og mit eget velbefindende, fordi jeg ganske enkelt trives bedre med mere social kontakt hver dag.

Så jeg glæder mig helt vildt til på mandag – og i mellemtiden er jeg taget til Folkemøde på Bornholm, hvor jeg har et tætpakket program med en masse spændende debatter – og en masse dejlige mennesker, jeg skal mødes med ❤️

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *