En ny tilføjelse til mit pastelfarvede hjemmekontor

HÅG kontorstol SoFi

Reklame – i samarbejde med HÅG

HÅG kontorstol SoFi

Jeg tror vist næsten, at mit kontor er det rum herhjemme, der har fået mest taletid på bloggen. Men det er af gode grunde også et af de steder, jeg opholder mig mest – og så kommer der altid helt vildt mange søde kommentarer og spørgsmål, når jeg viser noget derfra.

Nu er der kommet endnu en tilføjelse på mit kontor – og det er vel og mærke en særdeles tiltrængt en af slagsen.
Da jeg indrettede mit kontor endte jeg med en lyserød skalstol, fordi den jo var så pæn. Min mand udbrød omgående, at den kunne jeg da ikke sidde og arbejde på i mange timer hver eneste dag, men jeg fejede hans indvendinger af banen, for jeg skulle under ingen omstændigheder have et rædsomt monstrum af en sort kontorstol ind på  mit fine pastelfarvede kontor!

Allerede efter nogle uger kunne jeg godt mærke, at han måske nok alligevel havde ret – uden at jeg dog af den grund indrømmede det. I stedet begyndte jeg oftere og oftere at arbejde inde ved vores spistebord, hvor vi trods alt har læderpolstrede 7’er stole, som alt andet lige var en del bedre at sidde på, uden at det dog på nogen måde er optimalt som en arbejdsstol.

Jeg blev derfor simpelthen også SÅ glad, da jeg opdagede at der rent faktisk findes fine pastelfarvede kontorstole, som man gerne vil have ind på sit kontor. Eller; de findes sådan set i en masse forskellige farver, for du kan nemlig stort set helt selv designe din stol på alverdens forskellige måder.

Kontorstolene kommer fra HÅG, som er en erfaren spiller med 75 år på markedet – og de laver ganske vist også de helt traditionelle stole i sort stof og sort plastic, hvis man er til den slags, men du kan altså også skeje lidt ud og få en stol, der måske blender lidt finere ind i din indretning.
Der er flere og flere, der har en hjemmearbejdsplads eller et hjemmekontor, og netop her vil  man jo lige præcist gerne væk fra de kedelige stole, man ser overalt i de større kontorlandskaber. Og her er HÅG altså en rigtig god løsning.

Det gode er nemlig, at den ikke bare er flot at se på – den er også virkelig god at sidde på, og god for min ryg, ikke mindst! Den kan nemlig indstilles og tilpasses på en masse forskellige måder, så den passer helt perfekt til lige præcist din krop. Man kan selvfølgelig indstille højden, men ryglænet kan køres frem eller tilbage alt efter hvor tæt det skal være på din ryg – du kan vælge om det skal kunnen vippe eller om det skal være helt fast – og du kan endda skyde dine armlæn tilbage, hvis der ikke er plads til dem under bordet (eller de kan afmonteres, hvis du ikke er til den slags).

Her kan man se, hvordan armlænene er hhv skubbet frem og tilbage.

Min er indstillet, så den automatisk følger min krop, fordi jeg aldrig sidder helt stille, når jeg arbejder – hvis jeg skal læse en tekst læner jeg mig tilbage, når jeg sidder og skriver læner jeg mig altid mere frem, og taler jeg til telefon sidder jeg og vipper løs 😀
Det er en af de ting, der netop er kendetegnende ved HÅGs kontorstole – balance teknologien.

Som en lille sidenote, så har jeg gennem længere tid døjet med ondt i nakken – troede jeg. Jeg har så netop været hos en fysioterapeut, som kunne fortælle, at det faktisk sidder i min venstre skulder, og at det simpelthen skyldes, at jeg højst sandsynligt har siddet alt for længe og sunket sammen med skuldrene trukket frem – og at jeg i stedet skal sørge for en stol med lændestøtte, så jeg kan få en mere rank holdning mens jeg arbejder. Der kunne jeg jo så passende fortælle, at det har jeg heldigvis netop fået 😉

Men tænk at den slags findes; en fin, flot og feminin kontorstol, som også er god for ryggen – og så ser man alligevel stadigt de kedelige sorte stole på de fleste arbejdspladser… 😀

Jeg er i hvert fald vanvittig glad for min, og jeg har fået den designet, så den passer helt perfekt ind på mit kontor, og nu nyder jeg, at jeg rent faktisk også kan sidde derinde og arbejder igen.

Min stol er modellen HÅG SoFi i farven Divina, med hvidt metalstel og lysegrå plastdele.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *