Barcelona is always a good idea!

I eftermiddags landede jeg i København efter 6 fantastiske dage i Barcelona med masser af venindetid, sol, strand, shopping, cocktails og uanede mængder af vanvittig lækker mad.
Det har på alle måder været en helt fantastisk tur, og som jeg vist et par gange tidligere har påpeget, så burde det være obligatorisk for enhver småbørnsmor med en venindetur som en break fra hverdagens leverpostejsmadder, forældreintra og legegrupper. 

Det er guld værd med så intensiv venindetid – der er både plads til de helt dybe samtaler, til at grine så tårene triller, til at være stille sammen – og ikke mindst til de lidt mindre – men bestemt stadigt vigtige samtaleemner som fx “hvis du kun kunne spise én grøntsag resten af dit liv, hvilken skulle det så være?”

Vi plejer faktisk normalt at booke en Airbnb lejlighed, men fordi vi i år kun rejste to, så kunne det bedre betale sig med et hotelværelse – og dét kan altså også noget! Rengøring, en nyredt seng og friske håndklæder hver dag – aaaah! – og så var der ikke mindst pool på tagterrassen, hvilket vi benyttede os af de dage, hvor det blæste lidt for meget til at være ved stranden.
Min veninde havde fundet frem til en lille perle, der lå lige rundt om hjørnet fra vores sædvanlige Airbnb lejlighed – i El Born kvarteret, som uden sammenligning er det bedste sted i Barcelona at bo, hvis du spørger mig. Hotellet er dette (reklamelink) – og det kan altså varmt anbefales i forhold til både pris, beliggenhed og service!

Jeg har fået en del forespørgsler på et helt indlæg med en guide til Barcelona – hvor skal man bo, hvilke steder er gode at shoppe, hvor spiser man den bedste morgenmad, hvem laver byens bedste tapas – og hvilke aftensmadssteder er man nødt til at prøve.
Det er lige på trapperne – og jeg lover, at jeg har mange gode tips i ærmet. Indtil da, kan jeg henvise til mit indlæg om Barcelona her – som godt nok er et par år gammelt, men alle stederne er stadigt lige så gode, som de var dengang 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *