Den skønneste kollektion til terrassen og altanen fra Søstrene Grene

 

Her kommer et lille smugkig på den nye udelivskollektion fra Søstrene Grene til både terrassen og altanen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i den grad har fundet min indre havedame frem, efter at jeg er blevet husejer.
Jeg benytter hver en ledig stund til at komme ud i haven for at pusle om mine fine planter, jeg tager gæster med på havevandring, og jeg bruger mange lange vinteraftener foran computeren for at researche på, hvilke nye haveprojekter, jeg skal kaste mig over, så snart frosten er forsvundet fra jorden (og det er den vist tilsyneladende nu – YAY!).
Min mand griner kærligt af det, men ærligt så synes jeg, det er helt fantastisk at have fået mig en hobby i en alder af 36 – især jf gårsdagens indlæg, hvor jeg jo pludselig har en masse tid til overs, nu hvor mine børn ikke rigtigt gider mig længere 😀

For to år siden fik vi bygget vores helt vidunderlige terrasse i flere niveauer, hvor der bl.a. er dette skønne loungeområde, og i år skal jeg bl.a. have fundet nogle flotte træer og buske til nogle kæmpe krukker til terrassen.
Sidste år fik det meste af haven en tiltrængt overhaling, hvor vi fik fjernet store grimme buske, plantet smukke nye i stedet, jeg bekæmpede kvalderkålen med mine bare næver og fik anlagt det smukkeste lyserøde staudebed – man fornemmer vist tydeligt, at der lægges megen energi, tanker og kærlighed i hele have- og terrasseprojektet 😀

Derfor elsker jeg også den her fine nye kollektion fra Søstrene Grene, som faktisk er til salg i butikkerne fra i dag. De kalder det en udelivskollektion, og egentlig er den designet med henblik på storbyens små grønne rum, hvor folk ikke har ret meget plads på altanen eller en evt. lille terrasse – men det skal da ikke forhindre mig i at knuselske den, selvom min have til tider kan synes rigelig stor, når ukrudtet pibler frem og tiden er lidt for knap 😉

Der er stort set alt, hvad mit bankende grønne hjerte kan begære; møbler, altankasser, udendørs lyskæder, planteskilte, flotte havehandsker (ja, det findes!), lanterne, puder, tæpper, hængende ampler, kaffekopper ja sågar fine tøjklemme kan man erhverve sig.

Se lige de smukt stylede billeder – hvis ikke det havde været for det fesne forårsvejr, så havde man jo straks fået lyst til at rykke udenfor ♥


Personligt vil jeg vildt gerne have fat i den bærbare lampe – jeg kan lige se for mig, hvordan den kan lyse op på terrassebordet i de sene sommeraftener, og man så kan tage den med sig, når man rykker indenfor. Og så er jeg også ret vild med de høje plantekasser, som ville være perfekte til krydderurter – og mon ikke der ryger lidt ekstra med i kurven, når man alligevel er der? 😉

Er jeg mon den eneste havetosse på linjen?

Billedkilde: Søstrene Grene

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Nej du er ikke den eneste – tak for tippet jeg havde ikke set den flotte kollektion, jeg skal helt klart forbi Søstrene G.

  • Det er jeg glad for at høre – især nu hvor min mand ikke heeeelt deler min begejstring 😀
   Og jeg er glad for at høre, at du kan bruge tippet – sig endelig til, hvis du køber noget fra kollektionen 🙂
   Dbh Lisbeth

 • Århhh hvor er det bare lækkert, jeg er også knusforelsket i den lækre lampe 😀 Ved du hvornår den kommer i butikken? synes altid de har forskellige lancerings-datoer for varerne?

 • Jeg fik også have for et par år siden og er blevet temmelig begejstret siden. Kunne det være en ide til et indlæg at vise lidt om hvad du er lykkedes med i haven og hvad der ikke er endt så heldigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *