Vores smukke loungeområde på terrassen


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

OBS: Jeg har netop set, at der er 25% rabat på alt i dette indlæg men kun i dag – hvis du bruger koden 355742.

Sidste år fik vi revet en gammel udestue ned, og i stedet fik vi bygget en fantastisk stor og lækker terrasse. Min mands onkel er arkitekt, og han var så sød at tegne den for os, og hold nu op hvor har han gjort det godt!

Der er lækre opbevaringsrum, små siddepladser og bænke op af den varme murstensvæg – en masse lækre detaljer, som vi aldrig selv ville have tænkt på.

Bænken ved muren er hurtig blevet et yndlingsspot hos os alle. Man sidder nemlig lige i solen, man kan læne sig op af den dejligt varme mur, og så sidder man stadigt tæt på vores terrassebord, så man kan tale med dem, der sidder der.

Jeg har derfor længe gået og pønset på at få lavet det til et hyggeligt område – og da jeg så denne lækre hynde hos Ellos, gik det op for mig, at målene passer fuldstændig perfekt med bænken. Jeg tænker næsten, det må være en slags standardmål, som arkitekten derfor også er gået ud fra.

Jeg købte udover hynden en række puder, der kan agere som ryglæn – og så et tæppe til de kølige aftener (ja eller dage, lige for tiden!).

Tilsammen har det skabt det mest fantastiske lounge-område på terrassen, hvor man kan slænge sig med en bog, sidde og slappe af med en god kop kaffe eller smide sig efter aftensmaden, mens resten af familien rydder af bordet 😉

Vi bruger det stort set dagligt – så snart vi åbner op ud til terrassen, lægger vi hynden og puderne op – og heldigvis har vi jo bygget et skab til opbevaring på vores terrasse, så det er nemt at finde frem og gemme væk igen.

Jeg har også fået sat nogle krukker ud på terrassen – bl.a. med mit fine citrontræ, som virkelig bidrager til den hyggelige stemning.
Derudover har nogle lanterner, som jeg tænder om aftenen – og faktisk har de forholdsvis få ting fået lavet vores nybyggede terrasse om til et sted fyldt med hygge og personlighed, hvor vi elsker at være ♥

Hynde -.- pude -.- pude -.- rund pude -.- pude -.- pude -.- tæppe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *