Khao Sok junglen ved Khao Lak

Reklame – rabat på en del af turen fra Jysk Rejsebureau

Da vi skulle planlægge vores tur, havde jeg som før nævnt allerede lagt mig fast på rejseruten, og så brugte vi Jysk Rejsebureau til at booke hotellerne for os.

Der var dog en enkelt ting, de også fik indflydelse på i forhold til selve rejseruten. De fik nemlig overbevist os om, at vi, når vi kom til Khao Lak, skulle tage en afstikker ind i regnskoven Khao Sok, hvor vi skulle overnatte i en (luksus) hytte på hotellet Anurak Community Lodge (reklamelink) og kombinere det med nogle udflugter i junglen.

Da jeg sad hjemme i Danmark syntes jeg, at det lød som et fantastisk spændende eventyr, men jo tættere vi kom på det her i Thailand, jo mere fik jeg kolde fødder.

Jeg havde faktisk lidt gået og fundet på undskyldninger for at aflyse, men min mand var fyr og flamme – og det var børnene egentlig også, så der var ingen vej udenom.

Primært var det fordi jeg er fuldstændigt panisk angst for edderkopper og, let’s face it, der er en pænt stor sandsynlighed for at støde ind i en fugleedderkop inde midt i regnskoven. Derudover var jeg lige blevet så glad for det der med hvide sandstrande, blåt vand og afslapning i Thailand – hvorfor skulle der nu laves om på det?

Men de andre var ikke til at hugge eller stikke i, så i går eftermiddags hoppede vi om på ladet af en vogn og lod os transportere i ca 1,5 time til vi nåede frem.

Jeg vil gerne indrømme, at naturen og udsigten her i Khao Sok er fuldstændig storslående. Det er bestemt et værdigt modstykke til de hvide sandstrande på Koh Kradan. Det er så grønt, frodigt og… overvældende, at det næsten er svært at sætte ord på.

Jeg indrømmer også gerne at vores hytte her i Anurak Community Lodge (reklamelink) er virkelig lækker og på ingen måde minder om en hytte midt i regnskoven. Og javist; her midt i regnskoven formåede de også at servere den bedste Mai Tai jeg endnu har fået i Thailand, hvilket selvsagt formåede at gøre mig en del mildere stemt.

Men til gengæld indrømmer jeg også gerne, at min mand har måtte følge mig på toilettet hver gang, fordi dem i nabohytten fandt en tudse!! 🐸 nede i deres toilet 😄🙈 og jeg indrømmer også gerne at jeg flere gange i nat har ligget og lyttet til alle junglelydene og overvejet, om man mon kan høre, hvis en fugleedderkop lister sig ind på én… (det påstår folk på Instagram at man godt kan!).

Nu er vi klar til morgenmaden her på vores fine hotel, før vi skal på en udflugt dybt ind i regnskoven. Vi skal tilbringe det meste af dagen på en gigantisk sø (jeg tænkte det var der, der var færrest edderkopper) og kommer først tilbage i aften, hvor vi så skal direkte tilbage til Khao Lak, hvor der er en del flere danskere end store edderkopper.

Jeg håber sådan, at der bliver en kæmpe oplevelse (eller; det ved jeg at det gør) og at det bliver uden sammenstød med fugleedderkopper. Kryds lige fingre for det!

Dette indlæg er skrevet efter dogmeregler for bloggere – læs mere her. 

Regler for Dogmeblogging

Jeg lover at underkaste mig følgende regler i mine indlæg markeret med dogmeblogging:

  1. Indholdet i indlægget skal omhandle begivenheder fra de seneste 24 timer før udgivelsen
  2. Indlæg må ikke forprogrammeres men skal postes så snart de er skrevet
  3. Billederne må ikke være redigerede eller med filter
  4. Billederne må ikke være opsatte hverken personerne derpå eller ved at placere “rekvisitter” der ikke allerede naturligt befinder sig på billedet
  5. Bloggeren skal selv stå for makeup og styling

Jeg forpligter mig til at sætte øjeblikket højere end helheden. Det vigtigste er at vise virkeligheden – også selvom det er på bekostning af æstetikken og bloggerens egen personlige smag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *