Dubai Marina

I går vågnede vi til vores første dag i Dubai, og efter en lang rejsedag var det perfekt at gå ombord i Hotellets (reklamelink) meget overdådige morgenmadsbuffet, som nemt kan hamle op med selv de største brunchbuffeter i København – og det burde jeg vide, for jeg har besøgt de fleste op til flere gange 😉

Vi var alle en smule maste efter rejsen, så vi besluttede os for at tilbringe den første del af dagen ved hotellets pool (reklamelink), hvilket viste sig at være det helt perfekte valg. Den lå på tagterrassen med kig ud over de imponerende bygninger i Dubai, og mens børnene boltrede sig i poolen, kunne min mand løbe en tur, og jeg gik i gang med den første af mine bøger; Ser du månen, Daniel – af Puk Damsgård. En helt fantastisk barsk og velskrevet bog (ja her 24 timer senere er jeg færdig 😄 ). Noget af det jeg elsker allermest ved ferie er at læse – og før jeg fik børn havde jeg altid min. én bog pr dag når jeg var ude at rejse. Nu er børnene efterhånden blevet så store og ligeglade med mit selskab, at der igen er tid til det! ❤

Da alle havde fået tilfredsstillet den største bade, sole og læselyst, planlagde vi en tur ind til Dubai Marina for at se lidt nærmere på byen.

Vi havde egentlig tænkt os at tage metro, da hotellet ligger lige ved en station. Men pga sporarbejde var den lukket, og da vi opdagede at en taxa kostede ca 25 kr var det ikke et særlig svært valg 😉

Vi var ankommet om natten, så da vi så de imponerende høje og flotte bygninger tårne sig op omkring os, var vi alle meget betagede af det syn. Det føles faktisk næsten som at befinde sig i en fremtidsfilm og især børnene var meget begejstrede 😄

Vi gik og sugede stemningen til os og kunne ikke undgå at blive imponerede over, hvilken velsmurt maskine det hele er her i Dubai, men vi fik os også nogle gode snakke med børnene om, at når en taxatur er så billig, så betyder det også, at chaufføren jo ikke tjener ret mange penge, og at han hent sikkert bor under knapt så gode forhold – og at det er bagsiden af medaljen. Det førte til en længere snak om fagbevægelsens historie i Danmark og om hvor priviligerede vi er.

Vi valgte at spise aftensmad på en burgerrestaurant lige ved Marina Mall efter et tip fra Cana og der var både gode salater, luksusburgere og sprøde fritter.

Efter maden var det egentlig meningen, at vi ville slentre rundt i Marina Mall og shoppe lidt, men jeg blev pludselig ramt af en mur af træthed, og da vi var tilbage på hotellet nåede jeg at falde i søvn inden kl 20 mens de andre lige var nede i lobbyen.

Til gengæld vågnede jeg så kl 1 og kunne ikke sove igen før ved 5-tiden – men så fik jeg da læst min bog færdig 😉

I dag står på programmet på besøg i det gigantiske vandland Aquaventure – som især min mand (haha og børnene) har glædet sig absurd meget til ❤

Dette indlæg er skrevet efter dogmeregler for bloggere – læs mere her. 

Regler for Dogmeblogging

Jeg lover at underkaste mig følgende regler i mine indlæg markeret med dogmeblogging:

 1. Indholdet i indlægget skal omhandle begivenheder fra de seneste 24 timer før udgivelsen
 2. Indlæg må ikke forprogrammeres men skal postes så snart de er skrevet
 3. Billederne må ikke være redigerede eller med filter
 4. Billederne må ikke være opsatte hverken personerne derpå eller ved at placere “rekvisitter” der ikke allerede naturligt befinder sig på billedet
 5. Bloggeren skal selv stå for makeup og styling

Jeg forpligter mig til at sætte øjeblikket højere end helheden. Det vigtigste er at vise virkeligheden – også selvom det er på bekostning af æstetikken og bloggerens egen personlige smag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ser lækkert ud! Jeg gad godt at besøge Dubai engang.

  Er der mulighed for at få noget god lokal mad også eller er det mest “turist-mad”? Noget af charmen ved at rejse er i mine øjne at spise noget lokalt og burger kan man jo altid få herhjemme…

  • Det er også et sted der bestemt overrasker mig positivt.
   På vores hotel er der meget lokal mad – men det er også bygget i arabisk stil.
   Dubai er jo en forholdsvis inernational by – det er kun 20% af indbyggerne, der er lokale. Så det er også meget internationale restauranter – men går du lidt væk fra fx Marinaen og de største turistmagneter, så kan du sagtens finde virkelig lækker lokal mad 🙂

 • Hej med dig, Kan du anbefale hotellet til en uges ferie i Dubai? I forhold til beliggenheden, tænker jeg mest 🙂

  • Hej Sanne,
   Ja det kan jeg i den grad! 🙂
   Det ligger en smule udenfor centrum, men der er taxaer overalt, og en taxatur kostede 25-30 kr, så det var nemt og billigt at komme rundt.
   Derudover havde de en privat beachclub ved stranden, hvor de havde gratis transport til direkte fra hotellet – og det var også virkelig lækkert.
   Vi har alle 4 snakket meget om, hvor lækkert det hotel var, så det var bestemt en stor succes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *