Rigtig Glædelig Jul ♥

Jeg håber sådan, du har haft en rigtig dejlig jul med dem, du allerhelst ville fejre den med – og at du nyder at kunne komme lidt ned i gear her i juledagene.

Jeg nåede desværre ikke at blive helt rask til juleaften, men jeg var på benene, jeg fik kokkereret julemiddagen og jeg havde heldigvis en helt fantastisk aften med familien ♥
Jeg er stadigt ikke helt rask, og jeg tror faktisk ikke, at jeg før har været så slemt ramt af influenza, som jeg har været denne gang. Feberen er heldigvis væk og dermed også den forfærdelige hovedpine, så nu er det mest bare forkølelsen og hosten, der ikke helt har sluppet taget i mig. 
Men det er vist også første gang, at bloggen ufrivilligt har stået stille så lang tid – og at min mailboks har fået lov til helt at leve sit eget liv, og det er selvfølgelig en aaaanelse stressende, nu hvor feberen er væk og hovedet er klart igen 😀 – men heldigvis har de fleste af mine samarbejdspartnere haft travlt med at holde juleferie, så mon ikke jeg får indhentet det forsømte?

Min mand har desværre ikke ferie her mellem jul og nytår, da han gemmer alle feriedagene til vores rejse (og mere om den snart, for den er efterhånden ved at tage form!), men børnene og jeg er kommet helt ned i gear. Vi sover længe, ser film på sofaen, fylder slikfaddet op igen og igen og spiller nogle af de brætspil, de har fået i julegave.

Og så er forberedelserne til vores store nytårsfest så småt i gang, og det glæder især børnene sig ualmindelig meget til. Faktisk erklærede min datter et par dage før jul, at hvis hun skulle vælge mellem jul og nytår, så blev det nytår – også selvom det betød, at hun gik glip af alle sine julegaver 😀
Det er fantastisk at det går op i en højere enhed for både børn og voksne, og det der med at invitere gæster der har jævnaldrende børn med ens egne kan virkelig varmt anbefales!

Så de seneste par uger har været en skøn blanding af ferieforberedelser, influenza, julehygge, nytårsforberedelser og ualmindelig meget sofatid med begge børn – og selvom det måske ikke just har været den jul, jeg havde håbet på og planlagt, så har den vel nok været dejlig ♥

Jeg har simpelthen så mange indlæg, der brænder for at blive skrevet, så jeg kan dele dem med jer her på bloggen – om nytårsbordet, ferieforberedelserne der har taget en lidt anden drejning end planlagt, nytårsoutfit, materielle forelskelser, udsalgsdrømme, indretning af vores soveværelse, en “året der gik” opsummering – og mange, mange andre ting.
Så forhåbentlig kommer indlæggene til at flyde i en lind strøm de kommende dage, og jeg håber, at I har lyst til at læse med 🙂

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *