Vores nytårsplaner med glimmer, gourmetmad, photobooth, cocktails på kander og godt selskab

Sidste år holdt vi et brag af en fest herhjemme, hvor der var dækket pænt op til børnene i legekælderen, og de efterfølgende havde bal det meste af natten.
I vores spisestue var der også linet op til fin middag, hvor vi efter midnat ryddede bordet til siden, satte discopærer i lamperne og dansede til den lyse morgen. Sådan helt bogstaveligt.

Det var uden sammenligning den bedste privatfest, jeg nogensinde har været med til, og selvom både min mand og begge børn næste dag proklamerede, at de var klar til en gentagelse, så skulle jeg altså lige tage tilløb i næsten et år, før jeg også var med på at lægge hus til en fest med 25 mennesker igen.

Men det jeg nu, klar altså! Så vi har inviteret 25 af de fineste, flotteste og sjoveste mennesker vi kender – hvor vi dog først og fremmest har taget udgangspunkt i, at vi alle har jævnaldrende børn, så de også kan have det sjovt sammen.
Og som min mand forleden bekendtgjorde, så har vi altså taget vores tørn med rolige nytårsaftener, mens vores børn var små – hvor de fleste af vores venner ikke havde børn og derfor festede løs – og nu hvor vores egne børn er blevet så store, at vi kan lave det her setup, så vil han ikke trækkes ned af de venner, der kun har små børn 😛
Vi får bl.a. besøg af vores søde naboer, en af min mands venner, min veninde og ikke mindst disse dejlige damer, som I muligvis kender: Nana, Louise og Signe

Jeg har bestilt en kæmpe bunke pynt fra Lagerhaus, bl.a. disse helt fantastiske discokugler som cocktailglas til både børn og voksne, sølvgardiner, guirlander i alverdens afskygninger og meget andet godt – man må ALDRIG gå ned på pynt! 😉

Vores egne billeder af maden fra sidste år

 

Den ene af vores forretter sidste år

Nytårsmenuen har vi igen bestilt fra Rickys Køkken – det er efterhånden ved at være lidt af en tradition. Han leverede mad til vores bryllup, og lige siden har vi været fans! Det er 3. eller 4. år, vi får leveret mad fra ham nytårsaften, og det skuffer bare aldrig.

Det geniale ved Rickys Køkken er, at det virkelig er gourmetmad i særklasse – det hele ender med at være SÅ flot anrettet, og det bedste er, at man har gjort det selv vha de meget udførlige anvisninger, så man er ekstra stolt, når man kan servere sådan et mesterværk for de andre gæster 😀
Sidste år havde vi delt folk ind i små hold, som så stod for at anrette en ret hver (det hele er stort set færdiglavet, men skal bare varmes og anrettes) – og det var en rigtig god måde for gæsterne at lære hinanden at kende på.

Årets nytårsmenu, som består af hele 12 retter (altså ikke fuldvoksne portioner pr ret 😀 ) kan ses her – personligt glæder jeg mig nok mest til “tun med jalapeños, macadamianødder, sesam og sauce på syrlig æble og honning” samt “mojitoshot i chokolade” og “hyldeblomstsorbet med cookie crumble”.

Et billede af et af mine tidligere “mesterværk” fra de gode gamle instagramdage, hvor man puttede rammer om alle billederne 😀
(jeg satser på at mine kransekageskills er blevet forbedret betydeligt siden da 😀 )

Derudover skal jeg selv stå for at bage et kransekagetårn, og det glæder jeg mig altså ret meget til! Vi har tidligere fejret nytår med et vennepar, hvor jeg altid medbragte hjemmebagt kransekage – men det er selvsagt noget sjovere at lave et tårn til 25 mennesker i stedet for 4 😀

 Reklame for Myselfie 

Som toppen på kransekagen (høhø) skal vi i år også have en photobooth. Det var simpelthen sådan en gigantisk succes til vores bryllup, så nu forsøger vi at gentage den. I år har vi dog snuppet en noget hurtigere løsning, hvor man simpelthen bare bestiller en færdig photobooth på myselfie.dk – den afhenter man så i sin lokale GLS shop, og voila – så er man stort set klar til at gå i gang.

Stativet skal lige foldes ud – men ellers er der medfølgende skærm, lys og rekvisitter – og så får man tilsendt alle billederne elektronisk efterfølgende. Det er ganske enkelt genialt – for jeg brugte meget tid på at arrangere det hele til vores bryllup – og selvom det selvfølgelig også var lidt mere omfattende med udprintning af billederne med det samme og en stor skærm hvor billederne kørte i et slideshow, så er det her helt perfekt, når man gerne vil have en photobooth uden at skulle bruge tid og kræfter på det. Det koster 1500 kr inkl. alt udstyr, levering og returnering hos Myselfie – så det er til at overskue, hvis man skal holde en større fest.

Jeg er sikker på, at det bliver et rigtig sjovt indslag for både børn og voksne og jeg glæder mig ikke mindst til at se billederne efterfølgende. Til vores bryllup blev billederne i hvert fald sjovere og sjovere i takt med at aftenen skred frem 😀

Som billedkvaliteten vist også antyder, så er billedet her taget sidst på aftenen 😉

Fordelen ved at have en mand som min, der er chef i en større spiritusvirksomhed, er at der selvfølgelig altid er helt check på cocktails, når vi holder fest! Igen i år laver vi den gode og nemme løsning, hvor han på forhånd blander to slags cocktails i store kander med tappehaner (reklamelink). På den måde kan han “holde fri” hele aftenen uden at skulle stå og mikse cocktails – og så laver vi også en lækker alkoholfri lemonade til børnene, så de også selv kan tappe deres drikkevarer.

Så faktisk er de fleste ting allerede planlagt, bestilt og stort set klart – og så er det altså også meget lettere at glæde sig 😉
Hvad har I mon hver især af planer nytårsaften? ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *