En ægte Disney Julehilsen fra alle os til alle jer ♥

Reklame – vi var inviteret på pressetur af Disneyland Paris

Jeg har slet ikke fået fortalt nok om vores tur til Disneyland Paris, fordi sygdommen overmandede mig fuldstændigt – men åh hvor har jeg ellers meget på hjerte om den tur, som jeg forfærdelig gerne vil dele.
Jeg mener; Jul og Disney i én skøn forening – det bliver da ikke mere magisk? Og nej; det gør det virkelig ikke!
Alt i Disneyland er simpelthen så gennemført, så fuldstændig fantastisk – og alt alt for meget -uden at det nogensinde overhovedet blive for meget.
På en eller anden måde, så gennemsyrer magien bare ens krop, når man træder ind af porten til Disneyland – og så tager man ligesom bare det hele ind, helt uden filter. Man bliver overvældet, man får sommerfugle i maven, hjerter i øjnene og gåsehud på armene – det er den vildeste oplevelse, og jeg tør næsten vædde på, at selv den mest inkarnerede julehader kan blive omvendt efter et besøg i Disneyland (reklamelink) ved juletid.

Noget af det, jeg havde glædet mig allermest til i Disneyland var at se deres shows og parader her ved juletid. Og heldigvis skuffede det langt fra – jeg sad faktisk og måtte tørre en tåre væk i øjenkrogen, fordi det simpelthen var så gennemført og fuldstændig fantastisk.


Mickey’s Christmas Big Band var et juleshow i bedste big band stil med jazzede julesange, masser af show og selvfølgelig alle de kendte Disneyfigurer. Jeg ELSKEDE det – der var swing for alle pengene, og det var stort set umuligt ikke at lade sig rive med.


Vi var til Frozen sing a long med Anna og Elsa – hvor man kunne synge de kendte sange på sit eget sprog, mens sneen dalede ned over os alle i salen og børnene starstruck sad og stirrede op på selveste ELSA på scenen.


Julemanden kom forbi og tændte lysene på det store juletræ på torvet sammen med bl.a. Mickey og Minnie.


Og så var der juleparaden. Åh den var fin. Vi var så heldige at få plads allerforrest, så vi kunne se det hele fra den allerbedste vinkel, og så foldede Disneys juleshow sig ellers ud in real life – lige foran øjnene på os.
Det var simpelthen SÅ fantastisk og minderne fra alle de år, hvor jeg trofast har siddet foran fjernsynet den 24. december med julelys i øjnene og kigget på Chip og Chap, Klokkeblomst, Jesper Fårekylling, Anders And og alle de andre Disneyfavoritter, væltede simpelthen frem og udfoldede sig lige foran øjnene på mig.

Da sneen så pludselig også begyndte at dale trods høje plustemperaturer (det er vel Disney), så kunne juleglæden mærkes i hele kroppen og selv som voksen var det faktisk meget svært ikke at lade sig rive med og hvine af fryd.

Og det er lige præcist det, Disneyland kan. Stedet fortryller alle – store som små, og man befinder sig i en helt anden verden, hvor magi, overraskelser og glæde venter rundt om hvert eneste hjørne.
Det hele er så gennemtænkt og gennemført, og personalet er så imødekommende at du lynhurtigt virkelig føler, at du er kommet hjem.
Som det mest naturlige går både voksne og børn gladeligt rundt med Minnie Mouse ører, bærer prinsessekjoler eller har et Star Wars lyssværd med sig rundt – og ærlig talt; det kan man da ikke andet end at elske?

Hvis du er glad for julen, lige som mig – så kan jeg slet ikke anbefale nok, at du besøger Disneyland ved juletid. Skulle jeg kun af sted én gang, så skulle det klart være der!
Der er ofte lidt lunere i Paris end her i Danmark, så vi kunne sagtens holde til at være ude hele dagen og aftenen uden at fryse – og nej hvor er det hele altså bare smukt og magisk her ved juletid ♥
Der er julepyntet helt til den 7. januar – så du kan faktisk lige nu det endnu 😉 – og ellers ville jeg virkelig overveje, om man skulle kickstarte december måneds julehygge med en tur i Disneyland (reklamelink)næste år.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *