Når man er syg men magien alligevel indfinder sig


Vi er inviteret af Disneyland Paris ❤

Kl er 22.52 og jeg ligger i en stor blød hotelseng med et af de mennesker i hele verden, jeg elsker allerhøjst.

Hun knuger min arm ind til sig, hvorfor dette indlæg er forfattet med venstre hånd. På min mobil. Det er selvsagt ikke optimalt, men det er nu engang sådan, det må være, når nogen har mere brug for min venstre arm end mig selv. 

I morges alt for tidligt hoppede vi begge ud af sengen med søvn i øjnene men var klar på eventyr. I går aftes lige inden hun faldt i søvn udbrød hun: “mor, hvis jeg er svær at vække i morgen, så niver du mig bare hårdt i kinden, for det er meget vigtigt at jeg er fin og frisk til Disneyland” ❤

Men det var nu ikke noget problem at få hende op – hun kunne jo næsten ikke vente.

På flyveturen, som ellers varer mindre end to timer, fik hun det dog pludselig dårligt. Hun blev varm, feberen steg i takt med at humøret dalede, og hun fik meget blanke øjne.

Det er simpelthen SÅ typisk og vanvittigt unfair, når sådan et dejligt lille menneske har glædet sig helt enormt meget til noget i så lang tid.

Men hun fik Panodil, hun hankede meget modigt op i sig selv og fandt det bedste smil frem.

Og hun har klaret det hele SÅ flot. Vi har haft den bedste dag, og det er næsten slet ikke til at rumme alle de oplevelser vi har delt med hinanden i løbet af dage.

Hun er – som jeg før har nævnt – en believer. Hun tror på Julemanden, på Disneyprinsesser, på nisser og på Elsa – og de findes allesammen; lige her i Disneyland. Sammen med sne i 8 graders varme, en ægte drage under prinsesseslottet og en lind strøm af stjerneskud på en ellers meget diset himmel.

Det er ren Disneymagi, og vi labber det i os, som en kattekilling der netop har fået skålen fyldt med nymalket fuldfed fløde ❤

Vi er på en ren tøsetur med dejlige kolleger som med tiden også er blevet gode veninder, hende her, hende her og hende – og det gør selvsagt oplevelsen til noget endnu mere specielt for os alle.

Til gengæld, så er det nu 8 minutter siden, vi puttede os i sengen, og min lille varmedunk har allerede trukket vejret meget tungt mættet af dagens gode begivenheder.

Jeg håber sådan, at hun er mere frisk i morgen, hvor der venter os et tætpakket skema med de mest magiske oplevelser – så kryds lige fingre for det ❤

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *