Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt langt omkring…

♥ Reklame – i samarbejde med HelloRider og Brinckers ♥

Jeg havde jo lovet en lille efterfølger på mit indlæg om min nye el-cykel fra Brinckers med en mere udførlig test og anmeldelse af elcykel, og der er faktisk også rigtig mange, der har spurgt ind til den både her og på instagram og facebook, så jeg kan også tydeligt fornemme, at der er stor interesse for mit nye transportmiddel.

Nu har jeg efterhånden haft den en måneds tid, og altså; hold nu op! Jeg cykler – trods det meget svingende vejr (som dog er helt fantastisk dejligt i dag) rundt til ALT! Jeg cykler selv når jeg har 8-9 km til min destination – og jeg kommer meget hurtigere frem, end hvis jeg havde taget bussen!

Jeg er simpelthen så stolt af, hvordan jeg fra den ene dag til den anden har vendt mine vaner helt omkring, og jeg er også både stolt og overrasket over, at jeg faktisk er så glad for det, at det på ingen måde føles som en sur pligt.

Jeg er tilmed også begyndt at cykle rundt med børnene – som synes, det er en fest at kunne transportere sig selv rundt fra sted til sted – i de tilfælde har jeg dog selvfølgelig motoren slået helt fra, og så fungerer den jo lige præcist som en ganske almindelige cykel.

Min Brinckers el-cykel har faktisk 9 trin på motoren, og jeg kører altid kun på trin 1 – eller har den helt slået fra.
Til trods for det, så ligger jeg altid på minimum 25 km i timen – og når jeg selv træder til, så kan den nemt komme op på mellem 35 og knapt 40 km i timen – og så går det altså stærkt! 😉

Jeg er personligt overrasket over, hvor ofte jeg ender med at have slået motoren helt fra, hvor jeg selv træder – det er faktisk stort set kun, hvis det går op af bakke eller jeg cykler i strid modvind, at jeg bruger motoren.
Til gengæld er jeg helt sikker på, at det netop er tanken om, at motoren kan træde til (høhø), hvis jeg får brug for det, der gør at jeg overhovedet gider at tage cyklen til at starte med – og så er det jo kun en bonus, at jeg bruger benkræfterne i stedet for motoren.

 

Grunden til at jeg især er vild med lige netop Brinckers elcykler er simpelthen udseendet på cyklen. Jeg har jo ikke prøvet andre elcykler, så jeg skal ikke kunne sige, om den skiller sig ud – andet end at jeg har tjekket batterilevetiden på forhånd – det er nemlig vigtigt for mig, at jeg ikke hele tiden skal være obs på, om der nu også er strøm nok til en cykeltur. Og det ER der her – jeg har faktisk slet ikke måtte lade den op endnu, selvom jeg har taget en del ret lange cykelture indtil videre.

Og som jeg også nævnte i mit første indlæg, så kan du lige nu hos HelloRider få min flotte Brinckers Brooklyn cykel til en ekstra lav pris – OG samtidigt kan du få opgraderet dit batteri til det allerbedste, hvis du bruger koden Lisbeth25 – der sparer du faktisk over 2600 kr – den gælder til og med den 26. november 2017 😉
Derudover kører de lige nu kæmpe rabatter pga Black Friday, så du fx sparer over 5.000 kr på min Brinckers Brooklyn cykel OG derudover kan spare 2.600 kr på batteriet.

Men ÅH hvor er den cykel altså både flot, elegant og stilet at se på – jeg elsker at komme cyklende på den. Den er helt mat sort, og så har den de flotteste detaljer i lysebrunt læder – både saddel, håndtag og endda også detaljer på håndbremserne har den farve.
Batteriet sidder diskeret skjult nedenunder bagagebæret og der er monteret en elegant strop, som du  kan bruge til at holde dine ting fast på bagagebæret med. Nu er det selvfølgelig ikke kun udseendet, men skal gå efter med en så stor investering, men jeg synes, at de her Brinckers elcykler klart er de flotteste, man kan finde ♥

Mit eneste problem er faktisk, at jeg virkelig er udfordret på min stedsans, når jeg cykler omkring her i København. Normalt finder jeg altid vej ved hjælp af GPS’en på min telefon – men det er af gode grunde lidt svært at holde øje med den, når jeg kommer flyvende af sted, og derfor ender jeg virkelig ofte med at cykle forkert… ehrm… 😀

Men til trods for en del afstikkere i den gale retning, når jeg er ude at cykle, så har det stadigt mere end halveret min transporttid, når jeg skal til møder, på café eller mødes med veninder – så jeg nu er inde i byen på 15-20 minutter, hvor det normalt tager minimum 45 minutter med bussen – jeg er fan!

Og at jeg så samtidigt får en masse motion og har en del mere frihed, når jeg ikke er bundet til offentlige transportmidler – det elsker jeg!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Man kan få sådan en smart dimmer til sin telefon, så man kan bruge den som GPS uden af være til fare for sine omgivelser. Fra en fellow elcyklist til en anden. 😊

    • Sådan en har jeg faktisk overvejet, men dels mener min mand at jeg vil blive mobbet af alle på cykelstien, hvis jeg får sådan én 😛 haha – og så kan jeg simpelthen ikke rigtigt se, hvor på styret den kan sidde, fordi der både er alm. gear, kontrol til motoren samt en skærm med hastighed osv… kan du godt få plads på dit cykelstyr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *