Jeg er blevet en cykelmyg – og jeg er fan!

Reklame – i samarbejde med Brinckers og HelloRider

anmeldelse af elcykel

Test af Brinckers elcykel

Brinckers

Test af Brinckers elcykel.

Jeg hader at cykle!
Det er måske en lidt voldsom udmelding, men det er nok ikke desto mindre et udsagn som alle mine veninder ville knytte på mig. Jeg er simpelthen bare ikke cykeltypen…

Det der med at okse af sted på cyklen på vej til en aftale, så man kommer helt svedt og forpustet frem og står og skal luftes af, inden man kan gå ind til mødet – det hader jeg.

For slet ikke at tale om ens frisure, når man har haft en cykelhjelm på – og den slags er man selvsagt nødt til, når man er blevet nogen mor og har børn, der stiller alt for mange af de helt rigtige spørgsmål 😉

Problemet er bare, at vi kun bor 5 km fra Nørreport St, så det er jo oplagt at cykle da det reelt set ikke tager mere end 15 minutter. Det gør jeg bare aldrig – af de grunde, jeg netop har listet op her…
Så i stedet trasker jeg troligt ned til busstoppestedet, venter på bussen og tager den tværs gennem hele byen – en tur som tager 45 minutter på en god dag…
Det er dumt. Jeg ved det godt!

Brinckers elcykel til test og anmeldelse på bloggen

Så da jeg blev kontaktet for at høre, om jeg havde lyst til at teste en Brinckers Brooklyn elcykel, så blev det lynhurtigt et stort JA TAK herfra!

En Brinckers elcykel er på alle måder svaret på mine bønner. Jeg får en fleksibel transportform, jeg sparer tid – og jeg kommer frem uden at være hverken svedt eller forpustet. Det er på alle måder helt perfekt!

At den så også er helt fantastisk flot – det er jo kun et stort plus. Jeg er nemlig helt vild med det klassiske look med det sorte stel og de brune kernelæderdetaljer – er den ikke lækker?

Jeg fik min nye Brinckers elcykel hjem i sidste uge, så jeg har været ude på mine første cykelturer, og den er jo simpelthen så smart! Uden overhovedet at anstrenge mig, kører jeg uden besvær 25 km i timen – hvor jeg måske normalt kun ville køre halvt så hurtigt, selvom jeg endda trådte til…

Jeg kan mærke, at jeg lige skal vænne mig til det der med, at den selv tager fat, når man begynder at træde – så jeg fx husker at sætte motoren helt ned, når jeg holder stille, så den ikke rykker alt for hurtigt frem, hvis jeg lige vil trille en smule frem i et lyskryds…
Men det er en vanesag – og det er netop derfor, jeg har cyklet stille rundt i vores villakvarter for at blive fortrolig med den.

Jeg har for nyligt læst denne artikel, hvor folk som normalt tog bilen (eller bussen for mit vedkommende) og som i stedet tog elcyklen på job blev meget sundere. Faktisk fik en af dem på en enkelt måned nedsat sin kropsalder med 5 år.
Det havde jeg egentlig slet ikke regnet med – når der trods alt er motor på – så det er jo et kæmpe plus!

Problemet med cykelhjelmen har jeg så løst med en Hövding cykelhjelm, som faktisk bare er en krave, man lyner på – og som så puster sig op som en airbaghjelm, hvis man styrter på cyklen. Kender I den – og er der stemning for at høre lidt nærmere om den?

Jeg glæder mig helt vildt til at teste den for alvor at få den testet – og jeg har lovet at komme med en mere fyldestgørende anmeldelse af den her på bloggen bagefter.

Men indtil da, så har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer hos HelloRider – som er min lokale cykelhandler her på Østerbro, men som også har en helt fantastisk lækker webshop, hvis I også skulle få lyst til at indlemme en Brinckers elcykel i vognparken.
Hvis I bruger koden Lisbeth25 inde på siden her, så får I gratis opgraderet jeres batteri fra en type 400<120 til et 600<190 – der sparer I altså 2625 kr og får til gengæld markedets bedste batteri, hvis I samtidigt køber en Brinckers Brooklyn eller Bretagne – koden gælder til og med den 28 oktober 2017 🙂

Og så vil jeg faktisk gerne høre jeres ærlig mening; kunne I finde på at købe en elcykel – eller er det alt for meget mormor for jer? 😛

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Lisbeth

    Jeg har faktisk i et par år overvejet at købe en elcykel. Jeg har godt 7 km til job, og der er både mange bakker og altid mega blæsende. Derfor tager jeg ofte bilen, for jeg har altid en undskyldning for, hvorfor det ikke dur at cykle. Men, det tager jo ofte mindst lige så lang tid i bilen pga trafik. Jeg ser flere og flere på elcykler, og de er faktisk blevet ret smarte, så efter dit indlæg overvejer jeg endnu mere. Den kommer måske på ønskelisten til jul, så jeg har et nyt køretøj til når jeg starter arbejde igen til januar efter halvandet års orlov i New York.. Og så er jeg forresten også ret pjattet med, den hedder Brooklyn – bor i Brooklyn nu, så ville måske føle, at jeg havde lidt New York med mig på mine daglige cykelture næste år 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *