Lang liste med gode bøger til børn

gode bøger til børn
Her får du en god og lang liste med gode bøger til børn.

Jeg tror faktisk, at jeg næsten må være den blogger, der har de bedste læsere overhovedet! ♥
I sidste uge spurgte jeg jer om input til gode børnebøger til børn fra alderen 8 og op – og det er simpelthen væltet ind med gode forslag – og tusinde TAK for alle jeres helt fantastisk gode input – dem sætter jeg meget stor pris på, og vi har faktisk allerede skrevet os op til en del af bøgerne på biblioteket – omend der desværre er meget lange ventelister på dem…

Men det var tydeligt at se, at jeg ikke er den eneste, der kan have svært ved at finde inspiration til nye bøger, som mine børn selv kan læse, og derfor tænkte jeg, at jeg ville samle alle jeres gode forslag i dette indlæg, så I også selv kan få gavn og nytte af dem 🙂

Gode bøger til børn fra 8 år og op – gode børnebøger de selv kan læse

Jeg planlægger at komme med nogle løbende anmeldelser af bøgerne i takt med, at min søn herhjemme får dem læst og kan komme med anbefalinger til, hvilke der er et hit – den første anmeldelse er faktisk allerede ved at være klar, så den kommer senere på ugen 😉

Hvis jeg mangler nogle bøger på listen, så råb endelig højt – så tilføjer jeg dem løbende, så listen hele tiden kan blive opdateret og udbygget.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • …..og så kan det klart anbefales, hvis man har læseheste, at være medlem af Plusbog.dk. Jeg har sparet 10.000kr på bøger de sidste 3 år, hvor jeg har været medlem. Mine børn er lykkelige over, at jeg kommer med lige præcis DEN bog, de har lange udsigter til at læse, netop fordi der er lange køer på biblioteket. Det er så billigt, at man ikke kan lade være med at købe og glæde de små – og så leveres de næsten dag til dag hver gang….

  • Du mangler helt sikkert hele Erik Menneskesøn-serien (Lars-Henrik Olsen) og Skammeresn Datter-serien (Lene Kaaberbøll)

    Fjerden og Rosen af Josephine Ottesen er også rigtig god, ligesom Kabalemysteriet og Sofies Verden af Jostein Gaarder også er rigtig fine – dog er disse lidt lange og måske til lidt større børn, eller til højtlæsning.

  • Alle drengene i min søns klasse læser Kaptajn Underhyler. Der er skrevet så mange bind efterhånden at der altid er et ledigt på biblioteket. Det er ikke stor litteratur, men det er sjovt – og med en masse fjollede sætninger og ord i, så de leger med sproget.
    Vil også anbefale at man finder en bogklub at melde sig ind. Vi er plus-medlem hos Saxo.com, og det er nemlig virkelig, virkelig fedt bare at kunne klikke en ny bog hjem til juniorerne, og så er den foran hoveddøren 2 dage efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *