Mine 10 gode grunde til at smile her i september

Mine solbriller, som jeg virkelig elsker, er fra Burberry og kan findes her (reklamelink)

Jeg synes simpelthen, at denne uge har været ualmindelig lang og svær at komme igennem.
Om det skyldes det faktum, at jeg har været græsenke noget af tiden (og kommer til at være det en del de kommende uger) og oven i det hele har haft to forældremøde i børnenes klasser – eller om det er efterårsvejret, som jeg slet ikke er mentalt gearet til efter en nærmest ikke-eksisterende sommer, skal jeg ikke kunne sige.
Men i hvert fald er energiniveauet i bund, og jeg kan mærke, at jeg lige skal hive mig selv lidt op, fokusere på at få nogle gode vaner ind i hverdagsrutinen og ikke mindst at holde fokus på alle de helt fantastisk dejlige ting som sker lige nu – for dem er der heldigvis en del af!

Så jeg har traditionen tro forfattet en lille liste over de ting, der lige nu gør mig glad – enten at se frem til, at være stolt af eller fordi det er et lyspunkt på en våd efterårsdag.

  • Vi er så småt gået i gang med at planlægge vores store familieferie til januar og februar, hvor vi regner med at skulle rejse af sted en hel måned – og hold nu op, hvor jeg næsten ikke kan vente! Så kan man lidt bedre overskue efteråret og vinteren 😉
  • Jeg har sagt ja til at holde et oplæg om brug af influencers til marketingskampagner – og er der noget, jeg elsker at tale om – så er det (bl.a.) det! – Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig her.
  • Jeg har fået samlet dette fine skab til vores spisestue, hvor det står og pynter i det ene hjørne.
  • Jeg har tændt op i vores brændeovn for første gang i år. Ikke så meget pga varmen – men allermest pga hyggen 😉
  • Jeg pønser lidt på en forlænget weekendtur her i efteråret – enten med min mand eller en veninde. Det er tiltrængt at komme lidt væk hjemmefra, kan jeg mærke!
  • Jeg håber sådan på, at solen og varmen vender retur her i september – bare et par enkelte dage ville være kærkomment især når regnen som i dag vælter ned fra en grå himmel.
  • Min have bugner stadigt af fine buketter, som jeg plukker ind flere gange om ugen.
  • I går havde jeg alenetid med min datter efter skole, og selvom hun fik frit slag på alle hylder ift hvad vi skulle lave, så lokkede det allermest at bygge LEGO med mig herhjemme ♥
  • I aften er det til gengæld min søn og jeg, der tager på tur alene – jeg har vundet prisen som Årets Mor ved at få billetter til Guldtuben, hvor han sikkert bliver helt starstruck over at se nogle af sine største idoler fra Youtube 😀
  • Ellers har jeg ingen planer for weekenden. Det er i selv faktisk ret fantastisk!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *