Vores DIY køkkenopfriskning – nye køkkengreb

Udskiftning af gamlegreb i dit køkken til nye flotte lædergreb fra byRavn

Reklame – i samarbejde med byRavn

Udskiftning af gamlegreb i dit køkken til nye flotte lædergreb fra byRavn

Nye køkkengreb er noget, der på ingen tid kan give dit køkken et helt nyt look. Nye greb til køkkenskabe og skuffer er virkelig en nem og hurtig måde at få frisket dit køkken op på – og her kan du se vores nye lædergreb til vores køkken og få 15% rabat på lædergreb fra byRavn med en rabatkode nederst i indlægget.

Jeg er SÅ glad for, hvor godt I har taget mod mine indlæg om vores “næstennye” køkken – det er altid lidt svært at vide, om det mon “passer ind” her på bloggen, når jeg kaster mig over nye emner i takt med, at mit liv udvikler sig i forskellige retninger – men DIY guides er tilsyneladende heldigvis også i høj kurs her på bloggen 🙂

Første del kommer i dag – og det omhandler de nye greb på vores køkkenskabe og køkkenskuffer – og hold nu OP hvor er vi glade for dem!
Lige fra vi flyttede ind huset har de gamle greb virkelig irriteret mig – de er simpelthen indbegrebet af typisk 90’er stil, og jeg var faktisk lige ved at pille dem ned den første weekend, efter vi var flyttet ind – men jeg besindede mig dog, da vi jo ikke havde andet at bruge i stedet 😉

lædergreb fra byRavn til køkkenskabe og køkkenskuffer

Jeg har hele tiden drømt om at erstatte dem med lædergreb – og jeg har altså fået nogle halvhårde bemærkninger med fra den ældre generation i familien, som mente, det var en helt tåbelig idé og særdeles uhygiejnisk 😀

Jeg havde først planlagt at lave dem selv – men da jeg opdagede, at vi havde hele 27 køkkengreb (yes!!) og jeg så kunne se, at jeg skulle i gang med at afkorte skruer, så de passede til tykkelsen på skabene og skufferne – så blev det altså noget omstændigt.

Så jeg gjorde det, jeg gør allerbedst; jeg googlede mig frem til et sted, de kunne købes 😉 og fandt frem til nogle smukke lædergreb fra byRavn, som laver alverdens fine ting i læder – nøgleringe med navn (oplagt idé til Fars Dag), hylder med læderstropper – og så altså også lædergreb til skabe og skuffer.


Man kan selv vælge farve (jeg tog sort, som en smuk kontrast til de hvide metrofliser vi har sat op – og som passer perfekt til den helt mørkegrå linoleumsbordplade), og også farve på skruerne – her valgte jeg sølv, som går fint sammen med alle vores hårde hvidevarer i børstet stål.
Derudover måler man, hvor langt der er mellem skruehullerne i ens nuværende greb, hvor tykke lågerne og skufferne er – og så får du simpelthen “skræddersyet” dine greb, så de passer perfekt til dit køkken – eller hvor de nu ellers skal være.

Lædergreb til køkken fra byRavn

Vi afmonterede vores gamle greb, og så skulle de nye lædergreb blot skrues fast i de gamle huller – det klarede vi med et snuptag – og voila, så var vores køkkenskabe og skuffer helt som nye!

Nu har vi haft dem en god måneds tid, og vi er virkelig glade for det. De er bestemt hverken upraktiske eller uhygiejniske – man kan nemt tørre dem af med en fugtig klud – og så har vi fået virkelig mange komplimenter for dem af vores gæster 🙂
Og se lige billederne herunder – hvor stor en forkel det har gjort på vores køkken!

Du finder de fine lædergreb fra byRavn lige her – og hvis du bruger koden KIEL – får du som læser af min blog 15% rabat på de fine lædergreb (og alle andre ting i kategorien “greb” på webshoppen) til og med den 31. maj 2017.

Du kan se hele vores køkken før og efter i dette indlæg – og så vender jeg tilbage med guides til både metrofliser og linoleumsbordplade i næste uge 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hvor skal man skrive koden i webshoppen for at få rabatten? Nu hvor man er blevet inspireret af det fine resultat med lædergreb 😄

  • Hvornår kommer næste del i denne “serie”?😊 vil så gerne høre mere om de fine bordplader, vores trænger nemlig voldsomt til en genopfriskning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *