Man skal huske at fejre sine sejre!

Jeg har et par gange her på bloggen nævnt lidt om det projekt, jeg har arbejdet på de sidste par år; nemlig et fagligt netværk for bloggere.

Som uddannet jurist og blogger gennem snart 8 år, har det ligget mig meget på sinde at få branchen organiseret sådan rigtigt. At få fagligheden i fokus og få alle de gode historier om bloggere frem i lyset, for dem er der altså mange af!
Blogverdenen er på mange punkter det rene vilde vesten, hvor vi løbende har skulle finde vores egne løsninger, vores egne måder at håndtere problemerne på, og vores egen måde at gøre tingene på – og det kan godt være svært i en ganske ny branche, hvor ingen helt ved, hvad morgendagen bringer, eller hvor man er på vej hen om bare to måneder.

Så vi har i den grad haft brug for et fagligt netværk at læne os op af, mange bloggere har brug for faglig rådgivning om komplekse juridiske problemstillinger, vi har brug for et socialt netværk og vi har brug for at sætte fokus på vores meget høje faglighed samt for at tage afstand fra de brådne kar i branchen, der ikke spiller med åbne kort ift markering af reklame osv.

Og NU er vi altså i mål!
I onsdags afholdte vi stiftende generalforsamling hos Dansk Journalistforbund, hvor vi kommer til at ligge som vores helt egen specialgruppe.
Jeg fik det ærefulde hverv at blive valg som formand – og jeg håber virkelig, at jeg kommer til at leve op til den tillid, de andre i gruppen har vist mig.
Dorte bliver min wingman som næstformand, og Camilla som har en kæmpe del af æren for at vi nåede i mål sidder heldigvis også med i bestyrelsen, så vi sammen kan fortsætte det gode samarbejde.

Så selvom vi nu er sådan helt officielle og gruppen er etableret, så er det jo egentlig først nu, at arbejdstøjet skal på og ærmerne skal smøges op – i første omgang venter et møde med Forbrugerombudsmanden omkring reglerne for skjult reklame på blogs.

I kan læse mere om selve foreningen, vores mærkesager og bestyrelsen lige her.

Skulle der sidde nogle bloggere og læse med, som ikke er meldt ind endnu, så læg en kommentar til indlægget, så vil jeg meget gerne fortælle mere 🙂

– og så var det altså virkelig dejligt at komme hjem til en kæmpe buket blomster og denne søde seddel fra min mand. Som børnefamilie er der nok at bruge tiden på, og når en god del af min tid bliver lagt i frivilligt ulønnet arbejde betyder det virkelig alt, at der er opbakning fra hjemmefronten ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *