Vind et valgfrit Bosch haveredskab

♥ Reklame – i samarbejde med Bosch ♥

En stor del af grunden til, at vi brugte flere år af vores liv på at lede efter det helt perfekte hus – og nu bruger en anseelig del af vores penge på realkreditlån, grundskyld og ejendomsskat, var i høj grad drømmen om en have.
At kunne skabe en lille udendørs oase, hvor vi kan tilbringe tid, hver gang det er dejligt vejr – og hvor børnene kan hygge, lege og være udenfor – uden at det kræver en større udflugt til en legeplads, skov eller park, som vi var nødt til, da vi boede i lejlighed.

Og jeg ELSKER det! Jeg elsker havelivet, og der er gået totalt havedame i mig, hvor jeg bytter stauder med naboerne, bruger alle mine sparepenge på planteskoler og er tilmeldt alverdens havegrupper på Facebook 😀

Vi har egentlig delt havearbejdet ret godt op mellem os herhjemme – jeg planter blomster, luger ukrudt og passer vores grøntsager og krydderurter – mens min mand har ansvaret for alle de opgaver, der involverer elektriske redskaber – den slags elsker han!
Det vil derfor sige, at han klipper hæk, slår græsplænen, trimmer kanterne på plænen – ja han fælder sågar træer, når jeg får en fiks idé om, hvor der skal plantes noget nyt 😉 Så længe der er motorkræfter involveret, så kan han sagtens lokkes i arbejdstøjet.

Som det vist også fremgår ret tydeligt, så er det altså ikke mig, der betjener denne hjemme hos os 😛

OG; derfor er denne konkurrence også lige i hans ånd! Jeg har nemlig fået lov at udlodde et valgtfrit haveredskab fra Bosch’s batteridrevne serie.
Serien er så smart, at der kun findes to forskellige serier ift batterier 12V og 18V- og det samme batteri kan derfor bruges til alle redskaber fra den samme batteriserie.
Det er ganske genialt med de batteridrevne redskaber, når man som os har en kæmpe grund uden nogen som helst form for udendørs stikkontakter – og især også, hvis man er typen, der fx før har prøvet at save ledningen over med en motorsav – ehrm… har lovet ikke at nævne nogle navne her 😉

Men altså du kan som sagt vinde et helt og aldeles valgfrit produkt fra Boschs haveseriefx kan du vælge en plæneklipper til en værdi af hele 4.400 kr!

For at deltage skal du hoppe herind – finde det redskab du gerne vil vinde og så smide en kommentar her på bloggen, hvor du linker til det eller skriver navnet på det.
Det bliver næsten ikke nemmere – og hvis I har fordelt havearbejdet på samme måde som os, så vil det jo være den perfekte Fars Dags gave 😉

Sidste chance for at deltage er torsdag d 11/5 2017 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke! ♥

På søndag vender jeg tilbage med en hyggelig havevideo og en masse glimt fra vores have – jeg har fået SÅ mange spørgsmål til det, nu hvor I har set så meget af vores hus indvendigt – så jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer rundt.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *