Dagens outfit – og dejlige weekendplaner


Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Det er fredag, det er forår, solen skinner og weekenden er så tæt på, at man ligefrem kan smage den – det er da umuligt ikke at blive glad helt ned i maven og den fantastiske kombination.

Jeg sidder alene hjemme og har faktisk tændt op i brændeovnen, selvom solen skinner fra en skyfri himmel – det er nemlig brandhyggeligt (høhø) at kigge på flammerne mens mine fingres dans over tastaturet bliver overdøvet af ildens knitren.

Senere i dag skal jeg til frokost hos selveste Georg Jensen, hvilket jeg faktisk er overordentlig spændt på. Det er simpelthen sådan en fantastisk fin traditionsrig designvirksomhed, og jeg glæder mig meget til at høre mere om deres historie.

Senere i dag skal jeg til fredagsbar med en masse dejlige mennesker – bl.a. hende her og hende her – og så må vi se, hvad aftenen ellers byder på af planer!

Familien satte kursen mod Århus i morges – min mand har møder i Jylland både i dag og på søndag, så børnene skal hen for at hygge med min bror – og i morgen formiddag, sætter jeg også kursen mod Århus, så børnene og jeg kan hygge, mens min mand arbejder 😉

Jeg håber også, du får den dejligste weekend med tid og mulighed for at nyde det dejlige vejr  ♥

Kan du mon genkende blusen her fra indlægget fra forleden? Den tager sig helt anderledes ud, når man ikke bruger den med bukserne – og her har jeg altså bare sat den sammen med en gammel favorit fra klædeskabet.

Bluse: Zara -.- Nederdel: & Other Stories -.- Støvler: A.T.P. Atelier Mei

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *