Gårsdagens outfit – tilbage på skolebænken

017
021-001

063-001
106-001
036ny
175
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg begyndte dagen i går med at være tilbage på skolebænken. De søde folk fra Dansk Journalistforbund holdt et oplæg om, hvad man må og ikke må på sociale medier – sådan rent juridisk, og selvom jeg egentlig kendte reglerne allerede, så tog jeg nogle dejlige bloggerdamer under armen og fik genopfrisket det hele en smule.

Efterfølgende tog vi videre på café, hvor vi drak kaffe, spiste frokost og sludrede i flere timer. Når man arbejder som selvstændig sidder man jo netop alene hver dag, og så ER det altså vigtigt at prioritere den slags networking – også selvom man måske nogle gange opfatter det som kaffeslabberas uden fagligt indhold.
Jeg er ikke altid selv så god til at prioritere det og tænker ubevidst, at jeg kun arbejder, når jeg sidder bag skærmen – men efterhånden har jeg måtte sande, at dels har jeg efterhånden fået mange arbejdsopgaver gennem mit netværk – og dels er man også nødt til at få nogle sociale input for at kunne overleve livet som selvstændig.

Til sidst tog jeg på shopping med søde Signe – og faktisk er der snydt lidt med dagens outfit – det er nemlig et par køb, jeg gjorde mig i løbet af dagen, som jeg først hoppede i, da jeg kom hjem igen.

Nederdelen er jeg helt overbevist om, der bliver et stort hit. Den minder lidt om min nederdel fra by Malene Birger – men den er i uld, hvor denne er i et mere blankt og forårsagtigt materiale. Derudover er der lidt mere puf i denne, hvilket min indre glamour girl er helt oppe at køre over 😀
Jeg kommer både til at bruge den til fester med små fine blonde- eller paillettoppe og til hverdag med fx en langærmet bluse som denne smukke lyserøde sag, jeg også faldt for i dag.

Både nederdel og bluse er fra & Other Stories – nederdelen kan du finde online lige her, men blusen kan jeg desværre ikke finde. Nederdelen er en smule lille i størrelsen  -jeg har den i en str. 36, og den kan bestemt ikke være mindre.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *