Tusinde tanker om alt og intet…

Det er fredag, det er weekend liiiiiige om lidt – og min weekend er fyldt op med lutter gode planer med cocktails, et spændende DIY projekt her i huset, en smule arbejde, masser af familietid og så har jeg også booket nogle timer ind til mig selv med et laaaangt spabad, hårkur, farvestrålende magasiner, ansigtsmasker og forkælelsestid!

Det har været en virkelig god uge for mig rent arbejdsmæssigt – men derfor er det alligevel også rart at trække stikket en smule og holde weekend her om et par timer.

Jeg håber, at du også får den dejligste weekend, du kunne ønske dig – og så vil jeg efterlade dig med nogle af de meget seriøse emner, der lige pt huserer i mine tanker 😉

  • Er det mon snart på tide at skifte helt fra Snapchat til Instagram og deres stories? Hvis nu de bare liiiige indfører et par sjove filtre, så siger jeg gerne helt farvel til snappen.
  • Hvornår kommer foråret? Er det nu, nu, NU?
  • Hvordan kan jeg være så uheldig, at lige når vores nye brændeoven er ankommet og installeret (ja, jeg rykker hurtigt 😀 ), så strejker skorstensfejerne, så den ikke kan godkendes og tages i brug… argh!!
  • Mon min mor i virkeligheden følte sig lige så lidt voksen, da jeg var barn, som jeg gør nu – og så bare fakede den overfor mig? Og hvis ja, betyder det så, at mine børn også falder for mine fupnumre, når jeg forsøger at lege voksen men ender med at servere nachos til aftensmad og kommer til at hovere højlydt, da jeg opdager, at jeg har overhalet min søn i Pokemon Go? – det håber jeg…
  • Jeg har købt denne kjole og er lidt i tvivl, om den skal blive eller retur – meeen er den mon ikke en keeper?
  • Hvor mange edderkopper gemmer der sig i vores hus… og har den store edderkop, jeg fik min søn til at eliminere i går mon en mage…?
  • Og nu vi er ved emnet; Er min søn skattepligtig af alle de penge, han efterhånden skraber ind på at slå edderkopper og andet kryb ihjel for mig?
  • Den der flaske med rålakridsshots, min mand har taget med hjem… vil det være upassende at smage på den allerede her kl 13.54, eller skal jeg blot fortsætte med at sniffe til den, indtil en festlig anledning dukker op? (altså har I smagt den? det er jo nærmest lakridskugler på flaske ♥ ).
  • HVORFOR kan andre folk ikke lære, at man ikke lukker en dør bare ved at hive i den – brug nu håndtaget!!
  • Jeg mangler en sommerfrakke, og synes faktisk slet ikke, jeg er faldt over nogle fine bud endnu – hvilken har du købt til i år?

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *