Glimt fra mit pastelfarvede girly hjemmekontor
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Fordelen ved at arbejde hjemmefra, er at man jo er helt alene om at bestemme indretningen af sit kontor, og således kan man (læs: jeg!) give den gas med smukke pastelfarver og i særdeleshed de lyserøde nuancer 😉

Efterhånden er selve skrivebordspladsen ved at være helt færdig på mit kontor, og ÅH hvor er jeg altså glad for min fine arbejdsplads ♥
Jeg har et ret stort kontor til mit firma herhjemme, og nu hvor skrivebordet er på plads, er jeg så småt begyndt at kigge på resten af møblerne derindtil – jeg tænker et stort arkivskab – gerne i et lidt industrielt look, nogle hylder, flotte billeder og måske et tæppe til gulvet.

Det der med at sidde hjemme og arbejde, helt alene, hver eneste dag, kan godt være en lidt blandet fornøjelse. Nogle gange elsker jeg, at jeg ikke behøver at skulle ud i regn eller slud for at tage hen til et kontor – og for den sags skyld bruge tid på transport.

Jeg nyder i den grad også den luksus, at når familien er taget af sted om morgenen, så hopper jeg tilbage under dynen med en god kop kaffe og min computer, og så bruger jeg en god halv times tid på at tjekke min indbakke og få styr på, hvad dagen skal gå med.

Om sommeren er det naturligvis også fantastisk at kunne tilbringe sin frokostpause i en liggestol på terrassen med en kølig hjemmelavet iskaffe – og så er det jo generelt bare fedt, at have verdens sødeste og mest forstående chef 😉

Men man går altså også glip af en del ting, når man sådan sidder helt alene hjemme og arbejder de fleste dage. Frokostordning, en sludder hen over kaffemaskinen, kolleger, feriepenge, barnets første sygedag og så kan fredagsbaren altså også være en halvkedelig og ensom fornøjelse 😛

Så det har været rigtig vigtigt for mig at få skabt et rart og lækkert kontor, så jeg kan sidde og arbejde i dejlige omgivelser – det betyder nemlig rigtig meget ift at holde motivationen oppe som selvstændig – i hvert fald for mit vedkommende.

Det fantastisk flotte marmorskrivebord er et, min mor skaffede mig ganske gratis fra storskrald – virkelig et kup! -.- Stolen er denne smukke sag fra Ellos -.- Sættekassen er en smuk gammel original sag fra et trykkeri, som jeg fandt på DBA -.- Neglelakkerne er primært fra Essie og Chanel -.- Bordlampen er fra Bloomingville -.- og ellers er de fleste andre nipsting fra Lagerhaus, som jeg altså er kæmpestor fan af.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *