Voldsomme vinterferieplaner

Jeg synes jo nærmest lige, juleferien var slut, inden vinterferien satte ind – og som selvstændig, hvor man er inde i en periode med lige vel mange projekter, der ligger og venter – og man samtidigt har været alene på pinden til at passe syge børn, så føler jeg mig ikke helt gearet til at skulle holde fri igenigenigen.

Men altså, min mand og jeg fik fordelt dagene mellem os, og jeg fik lagt hyggelige planer med børnene, der involverede alt fra filmoptagelse med Børnefilmskolen og bagning af sådan ca. verdens bedste fastelavnsboller til besøg på det nye Experimentarium og i biffen for at se Vaiana – og det kan man jo ikke andet end at glæde sig til, når det hele foregår med mine to små yndlingsmennesker i hele verden.

Søndag eftermiddag klager Fidusen dog over, at hun pludselig er lidt træt, og da hun falder i søvn i mine arme – for første gang i en del år, så ved man ligesom godt, hvad klokken er slået.
Hun blev bankende varm og var helt sløj og slatten både søndag og mandag.

I dag tog min mand og søn på skøjtebanen – og da de kom hjem igen, havde min søn fået armen i gips – den var brækket efter et styrt på isen…

Så altså… vinterferiens planer blev pludselig ændret en hel del, og pludselig fortryder jeg inderligt, at jeg overhovedet nåede at stresse over vores oprindelige hyggelige planer – for det havde da klart været at foretrække.

Det gode er, at min søn heldigvis er mere stolt over sin gipsarm, end han har ondt i den, og at min datter er ved overraskende godt mod til tråds for den tårnhøje feber ♥
Derudover har vi fået vores smukke nye spisebord på plads i stuen, og hold nu OP, hvor er det fint altså! Det skal jeg nok vise frem meget snart 🙂

Hvad byder din vinterferie mon på – og er vi de eneste, der lige nu kører en periode med syge børn stort set nonstop?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *