Attention all bloggers; vigtig info omkring fagligt netværk for bloggere!

16265621_727281804114703_8040233056142555962_n

Dette indlæg er nok primært relevant, hvis du selv har en blog – men det er også lidt et indblik i, hvad jeg har gået og puslet med de sidste mange, mange måneder – og som jeg har fortalt lidt om i dette indlæg.

1,5 års arbejde har endelig båret frugt og i samarbejde med Dansk Journalistforbund, har Dorte, Camilla og jeg fået etableret et fagligt netværk for bloggere – noget vi i den grad selv har manglet indtil nu!

Journalistforbundet har helt ekstraordinært givet en dispensation fra deres ellers halv-strenge adgangskrav og har åbnet dørene for bloggere – men porten smækker altså i den 1/2 (dvs. i overmorgen!) som er sidste frist for indmeldelse via den dispensation, vi har fået!!

Vi får adgang til deres yderst kompetente juridiske rådgivning, et kæmpe katalog med gratis kurser indenfor fotografering, billedredigering, salg, momsregnskab og alverdens andre relevante ting. De kører dine sager, hvis nogle har stjålet dine billeder eller en kunde ikke betaler sin regning – og de guider os sikkert gennem markedsføringsloven, så man undgår at rage uklar med Forbrugerombudsmanden 😉

Derudover får man jo del i et netværk af dygtige og engagerede bloggere (i en branche hvor netværk netop er altafgørende!), hvor vi kan sparre, hjælpe hinanden, diskutere, debattere og socialisere på tværs af blog-genre og kommercielle netværk ♥

Hvis du er blogger og tjener penge på din blog (uanset om det er lidt eller meget!) og vil høre mere, så læg din mailadresse i en kommentar her eller send en mail på blogforening@itsfashionbaby.dk så sender vi dig fluks mere info.

Og send gerne et tip, hvis du har nogle bloggere i dit netværk – vi vil gerne nå så langt ud som muligt 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *