Rigtig Glædelig Jul

Rigtig glædelig jul ønskes du her fra Østerbro  ♥

Vi havde en fantastisk dag i går – det er lidt som om, julen bare bliver bedre og bedre i takt med, at børnene også bliver ældre og forstår endnu mere af julen.
Jeg havde fx haft dem med inde i byen, så de selv kunne købe gaver til Far – og sjældent har jeg set nogen SÅ spændte, som da han skulle åbne de gaver. De var valgt med meget stor kærlighed og omhu – en billedramme med masser af guldglimmer med et foto af gavegiveren samt et sæt med to regnbuefarvede cocktailglas.

julebrownies-001
Der blev set Disney’s Juleshow, nogle var til Gudstjeneste, der blev smugspist af juleslikket, vi smæskede os i de her julede kager, der var lavet på en virkelig god opskrift på brownie – og sjældent har der SÅ mange gange været spurgt om, hvor mange klokken mon NU var.
Vi holder jul herhjemme hvert år – i år sammen med Farmor og Farfar – og efter vi er flyttet i hus er det altså en helt anden og meget bedre oplevelse! Al den plads – og det smukke juletræ i vores fine nye spisestue – jeg er vild med det!

img_0290

img_0315

img_0331

Jeg er dog ramt af en fæl influenza, så det var en lille streg i regningen. Jeg holdt den kørende på portvin og særdeles effektive influenzapiller, som er hjembragt fra en tur i udlandet, og det gik – men jeg må også indrømme, at det var særdeles tiltrængt, da jeg endelig kunne putte mig under dynen 😉

Jeg havde lokket børnene til at tage en eftermiddagslur – så de var i hopla til langt efter midnat, og de havde den skønneste aften med alle de gaver, de ønskede sig allermest. En metaldetektor, masser af Trolls sager, Harry Potter bøger, en stort set levende enhjørning, Avengers lasersæt, en barbiebil, et basketballnet til indkørslen og et pink blinkende gnistrende løbehjul – gæt selv, hvem der fik hvad 😉

Jeg blev bl.a. begavet med diamanter (god mand, jeg har mig!) et gavekort til Silvan (tak til Svigermor og Svigerfar 😉 ) samt et gavekort på en halv times massage og en halv times hårnusning inkl service (som fx hentning af vand og frugt) af ældstebarnet  ♥

I dag er nattøjsdag – og ÅH hvor jeg elsker det koncept! Vi spiller de spil, alle har fået i gaver, der bliver læst højt af bøger, slappet af og vi spiser uanede mængder af juleslik fra fad. I  morgen går turen mod det jyske, og så står de kommende dage på julefrokoster en masse, før vi returnerer til København og begynder at forberede vores store nytårsfest.

Jeg håber, du har haft den dejligste juleaften – som er blevet fejret med lige præcist de mennesker, du allerhelst ville være omgivet af og på lige den måde, der passede dig allerbedst  ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *