Mine nytårsplaner – stor fest i huset på Østerbro

nytaar2
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Vi har i en del år efterhånden haft helt faste planer for nytårsaften. Vi har holdt det med et skønt vennepar med jævnaldrende børn (faktisk er det en veninde fra min mødregruppe med Trutten – så vores drenge er endda født helt samme dag 😀 ). Vi har på skift været hos hinanden, og fokus har været på virkelig god mad, fantastisk lækre vine og det gode selskab.
Alle børn har indtil nu ikke været i stand til at holde sig vågne ret længe – så de er kommet tidligt i seng men har til gengæld haft en fest hele eftermiddagen i stedet.

Nu er de efterhånden blevet så store, at vi tænkte, det var på tide at ryste posen lidt og forsøge os med noget andet. Så denne gang har vi inviteret nogle andre gæster med også, så der bliver lidt mere fest og fart over feltet.
Faktisk er vi endt med at blive hele 25 mennesker i alt – 13 voksne og 12 børn. Jeg synes nok, det er liiiige i overkanten – men min mand synes simpelthen ikke, at det kan være mere perfekt 😀
Vi har inviteret en stor blandet flok – hvor ingen sådan rigtigt kender hinanden særlig godt, men hvor vi er sikre på, at de sammen kan have en fantastisk dejlig aften.

Vi får bl.a. besøg af hende her – og hende her – og ham der ejer min yndlingsbar, verdens bedste naboer og en masse andre dejlige mennesker ♥

Jeg overvejer lidt at hoppe i denne dragt til nytårsaften - der er nemlig masser af glimmer over den.
Jeg overvejer lidt at hoppe i denne dragt til nytårsaften – der er nemlig masser af glimmer over den.

Planen er, at vi dækker op til alle børnene i vores legekælder. Den ligger i åben forbindelse med stuen – altså en åben trappe ned – og kælderen som sådan ikke en rigtig kælder. Der er trægulv og vinduer helt ned til gulvet – så det er et skønt rum!

De får derfor deres helt egen børnefest. Efter maden er der børnedisko med diskokugle, musik og dansegulv. Der kommer til at være stopdans, ballondans og skattejagt – og senere på aftenen bliver der et hjørne med playstation, et hjørne med Netflix og et bord med tegnesager.

Ellers er Stine Goya Blush kjolen også altid et oplagt valg - den finder du her.
Ellers er Stine Goya Blush kjolen også altid et oplagt valg – den finder du her.

I spisestuen bliver der dækket op efter alle kunstens regler til vi voksne – og så byder aftenen på en 4 retters menu, vi har bestilt udefra, så vi ikke skal bruge alt for meget tid i køkkenet.
Min mand har på forhånd lavet cocktails på kander – og så skal der være nytårsquiz, dans og bobler til midnat.

Gæsterne bliver alle og sover (så kommer vores mange kvadratmeter endelig til deres ret 😉 ) og så er der fælles brunch næste morgen.

Jeg GLÆDER mig – helt vildt – og jeg kan nok ikke dy mig for at dele nogle af detaljerne her på bloggen de næste par uger – jeg er nemlig muligvis kommet til at gå en smule i selvsving mht pynt og planlægning 😉

Hvad har du mon af planer nytårsaften – og er det faste traditioner eller skifter det fra år til år?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *