Vind to geniale brætspil til voksne – måske en idé til mandelgaven?

Reklame – i samarbejde med Stix

img_0155
img_0157

Tidligere i dag anmeldte jeg spillet Plingo, som altså får topkarakter fra min side. Det går hæsblæsende hurtigt, og man knækker uundgåeligt sammen af grin flere gange undervejs.

Som jeg også teasede om, så har jeg fået lov at udlodde to spil til en heldig læser – Plingo og så spillet Stix, som du kan læse mere om her.
Konkurrencen finder du nederst i indlægget 🙂

img_0156

img_0160

Stix er – i stor modsætning til Plingo – et spil der kræver tid, eftertænksomhed og masser af strategi. Det minder faktisk lidt om en brætspiludgave af Rommy – eller en slags 500 – hvis du kender nogle af de spil.
Du trækker et missionskort – fx at du skal have 7-8-9 i samme farve og 5-5-5 i vilkårlige farver – og så skal du ellers trække kort op fra bunken og lægge kort ned, mens du forsøger at få samlet de rigtige kort.
Når dine modspillere begynder at lægge ned, kan du lægge til deres også – og når en spiller har fået brugt alle sine kort er runden slut.

Det lyder meget mere enkelt, end det i virkeligheden er – og det tog os lige et par runder at få helt styr på reglerne og strategien bag det – men SÅ var det altså også virkelig sjovt. Der er en del taktik og strategi involveret – og når man lige er inde i det, kan man også gøre meget for at sabotere det for sine medspillere – hvis man altså er den type spiller. Ehrm… 😉

Vi var alle 4 meget begejstrede for spillet, og vi nåede at få spillet en del spil i løbet af aftenen. Det er som sagt et mere roligt tempo end Plingo, men til gengæld er der så også en del mere strategi involveret, og det er jeg især ret vild med.

Stix koster 230 kr – og kan bl.a. købes her – hvis du altså ikke er så heldig at vinde et spil i konkurrencen!

Vind et spil Plingo og et spil Stix til en samlet værdi af 580 kr.

Som sagt har jeg fået lov at udlodde en æske Plingo og en æske Stix til en heldig læser på bloggen. Begge spil vil egne sig fortrinligt som mandelgave – eller som gave til stort set enhver, du kender, der en gang i  mellem spiller brætspil.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar her på bloggen, hvor du skriver, hvad du ønsker dig allermest til jul.
Sidste chance for at deltage er allerede den 20/12 kl 22, så spillene kan nå at komme frem inden jul.
Held og lykke! 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Mine ønsker består primært af brætspil, bøger og kreative ting. Fokus er på hygge og afslapning, efter et temmelig turbulent år. Og er sikker på at vi ville elske de her nye spil, som ingen af os har prøvet endnu.

 • Jeg ønsker mig at mine børn får et par dejlige juledage. Taler vi materiale ting, ønsker jeg mig en ny taske, så jeg slipper for at gå med pusletasken, når nu de begge er sluppet af med bleen.

 • Jeg ønsker mig allermest en pæn taske, jeg kan bruge på arb., hvor der skal være plads til en bærbar, men uden den skal ligne en computertaske 😊

 • Ønsker mig faktisk allermest en tørretrumbler😳 Men hader virkelig at håndklæder ikke har været vejen forbi

 • Jeg ønsker mig sådan en flot, flot bomberjakke fra Storm og Marie. I silke, mørkeblå (næsten sort) og med små hunde på. Ih den er fin!

 • Jeg ønsker mig allermest afslapning! Vi er i dag flyttet fra Paris og hjem til København, og lige nu ligger jeg i ske med min søn på en for lille sofa hos min svoger, mens vores flyttelæs befinder sig et eller andet sted i Europa og ikke når frem i morgen som lovet. Lettere stressende! Så en rolig jul med god mad og familie står meget højt på ønskelisten.

 • Jeg ønsker mig ikke rigtigt noget materielt. Så det må være en oplevelse af en art. Koncertbilletter eller en middag, måske. Eller en brætspilsaften med mine bedste veninder 🙂

 • Fred i verden og evig kærlighed.
  Datteren på tre ønsker sig en snebold og en storesøster😂
  Jeg tror Julemanden får sin sag for, for at opfylde de ønsker

 • Jeg ønsker mig ikke rigtig noget. En fin tegning fra datteren.. men skal da gerne tage imod en Unitedtrøje eller en flaske god rom.

 • Ønsker mig et cover til min nye mobil og en pæn jakke 😉
  Vi elsker at spille spil både med børn og voksne – voksen spil ender oftest med sequence eller partners, så det kunne være sjovt at prøve noget nyt!
  Har lige købt speak out, det skal indvies nytårsaften 😁

 • Uha, det jeg ønsker mig allermest må være en større lejlighed! Men brætspil er altid på min ønskeseddel, så jeg krydser fingre og tæer.

  Rigtig glædelig jul 🎅🏻🎄☃️

 • Jeg ønsker mig….ja, det ved jeg faktisk ikke…min liste er tom.
  Der er jo altid noget materielt man står og mangler, men det vil ikke bringe lykke på lang sigt, bare gøre noget nemmere eller flottere.
  Jeg ønsker mig at blive rask (og det sker aldrig)
  Vi var for nylig til begravelse – og det sætter tingene i perspektiv at sige farvel til en fantastisk mand og far til tre små drenge. Mine tanker går til hans kone og børn. Jeg kan ikke drømme om andet end nærvær med min familie og overskud til hverdagen.
  Rigtig glædelig jul og tusind tak for at du blogger – jeg nyder at følge med.

 • Uh, vores juledage går altid med spil – især risk. Så det ville være fantastisk at vinde to nye, som jeg kan tæske mine brødre i. 😄
  Til jul ønsker jeg mig en skihjelm, så vi kan prøve noget nyt… nemlig skitur!
  Rigtig god jul til dig og din familie!

 • Jeg ønsker mig mest at hele familien når at blive raske inden jul, men når det så er sagt står der også et lammeskind øverst på listen😄

 • En af mine store ønsker i år er faktisk også brætspil. Det ene er spillet carcasonne og det andet er partners😉👍

 • Jeg ønsker mig allermest at mine to børn får en skøn og dejlig jul. Derudover glæder jeg mig til dage uden planer; til at gå i nattøj hele dagen, til at læse bøger, til at spille spil og sidst men ikke mindst til at mærke roen sænke sig…
  Glædelig jul til ALLE.

 • Jeg ønsker mig allermest, at jeg snart får et andet job. Hvis man ikke elsker det man laver, og glæder sig hver morgen når man vågner, så skal man finde på noget andet!

 • Ønsker mig en køkkenmaskine, som jeg har gjort i mange år – uden held 🙁 indtil videre.. håbet lever 🙂 Og nu med nyt job hos et bagefirma, så er der virkelig hårdt brug for den.. Fingers crossed.

 • Jeg ønsker mig aller mest fred og ro her i julen og masser af tid til at nyde den. Jeg elsker at se børnene åbner deres gaver.

 • Det lyder lige som et spil for os 🙂

  Jeg er gravid og havde termin for 12 dage siden. Udover at jeg ønsker at lillesøster kommer ud til os inden jul, så ønsker jeg nyt tøj – det trænger jeg til efter en graviditet 🙂

  Glædelig 20. December

 • Jeg ønsker mig allermest at hele familien når at blive rask inden jul.
  Ellers så ønsker jeg mig et par Oakley solbriller … så jeg er klædt på til nytårets obligatoriske forsæt med sundere livsstil og mere motion.
  … om ikke andet så skal man i hvert fald ikke gå ned på udstyret 😂

 • Jeg ønsker mig allermest en hyggelig jul med min datter på knap 2 år. Sidste år forstod hun ikke meget af julen, men i år glæder jeg mig så meget til at se lyset i hendes øjne med alle pakkerne og især juletræet.
  Af det mere materielle ønsker jeg mig Royal Copenhagen tallerkener.

 • Jeg ønsker mig en rolig jul men den bedste familie man kunne ønske sig, og et brætspil kunne bestemt samle os om det runde bord!

 • Årh, det ville være en dejlig gave til juledagene med sådan et par nye spil! Jeg ønsker mig ikke så meget til jul, men da jeg samler på mågestel, ville en tekande eller et par kopper under træet vække lykke 🙂
  Rigtig glædelig jul!

 • Jeg ønsker mig et fint tyndt guldarmbånd, men jeg har faktisk fået den allerbedste julegave allerede, da jeg har fået at vide at jeg i 2017 skal være moster ❤

 • Jeg ønsker mig spændende krimier:-) vil nyde juledagene med familien og tid til at læse min favoritgenre. Vi elsker at spille og det er en super måde at få tid og nærvær med de store unger på 20, 15 og 14 år. De elsker brætspil

 • Mit højeste ønske er en parfume og nogle bøger 🙂 Altså jeg ønsker mig en ny sofa, men den er en del over gavebudgettet…
  Glædelig jul!

 • Jeg ønsker mig at min datter får en fantastisk oplevelse i forbindelse med sin første rigtige jul, med den der helt særlige magiske følelse, den indre ro og kærlige stunder.

 • Jeg er en af de irriterende mennesker som ikke særlig mange ønsker. Så det jeg faktisk ønsker mig mest af alt er at koble HELT fra til jul.At hygge med familien og nyde en fridag. December er en meget travl måned på mit arbejde så jeg ønsker mig at kunne stresse helt af .
  Glædelig jul 🙂

 • Dejligt med spil, jeg deltager og jeg ønsker mig mest oplevelser med min datter, som har alvorlig kræft og så ønsker jeg et mirakel, så hun kunne blive rask.
  Spil er også en dejlig oplevelse at have sammen:-)

  Aften hilsner og en glædelig jul:-)

 • Udover (selvfølgelig) en rolig og fantastisk juleaften med mine kære, ønsker jeg mig et par lækre støvler, porcelæn fra Royal Copenhagen og et nyt ur. Glædelig jul!

 • Mit største ønske i julen er, at min mand får godkendt orlov fra sit arbejde, så vi kan realisere vores drøm om at rejse rundt i verden som backpacker i 9 måneder, sammen med vores 3 børn. Ingen stress, ingen tøjvask, rengøring og intet arbejde, ingen iPads osv.
  Bare os 5 sammen rundt i verden. En masse nærvær, samvær og kæmpe oplevelser for livet! Det ville være den største gave for mig og min familie.

 • Jeg ønsker mig allermest et af de fine sofaborde medmarmorplade fra Søstrene Grene 🙂 Og så står der faktisk ikke nogen spil på ønskesedlen i år, fordi jeg ikke lige kunne komme på nogen efter jeg fik det geniale HINT sidste år – men jeg elsker at spille, så disse ville bringe glæde!

 • Mest af alt ønsker jeg mig en rigtig hyggelig jul i familiens selskab. Men af mere materialistiske ting, så ønsker jeg mig helt vildt den illustrerede version af “Harry Potter og Hemmelighedernes kammer” af J. K. Rowling 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *