Boganmeldelse: Illustreret Harry Potter til børn

Anmeldelse af illustreret Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
Boganmeldelse af Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer illustreret udgave

img_9737
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Du bliver i dag inviteret indenfor i Harry Potters magiske univers med en boganmeldelse af Harry Potter illustreret – Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, som er en oplagt julegave til dit barn.

Lige siden mine børn var nyfødte, har vi hver aften læst en godnathistorie for dem. Vi skiftes til at vælge en bog, sidder sammen i sofaen og kigger i bogen, mens jeg (eller min mand) læser højt.
Det er den hyggeligste tradition, og jeg er stolt af at kunne videreføre den til mine børn.

Alle studier viser, at børn der har fået læst bøger højt som små, også selv har større interesse for at læse, når de bliver ældre – og min søn, som nu går i 1. klasse, er da også allerede en læsehest – og en dygtig én af slagsen!

Jeg har sådan glædet mig til at introducere ham for Harry Potters magiske univers. Godt nok var jeg ikke selv barn, da de udkom – men hold nu op hvor har de givet mig nogle af mine mest fortryllende læseoplevelser – og dem glæder jeg mig til at dele med min søn. Samtidigt har min mand og jeg sammen haft nogle skønne oplevelser med filmenes magiske univers – vi har været i biografen til premiere på mange af filmene sammen – flere gange har vi taget fri fra job og set dem om formiddagen, fordi vi ikke kunne få passet barn om aftenen 😀

Harry Potter og Hemmeilghedernes kammer - boganmeldelse

img_9727

Sidste år udkom den første illustrerede udgave af Harry Potter – Harry Potter og De Vises Sten illustreret – og nu er Harry Potter illustreret 2 – Hemmelighedernes Kammer, så netop udkommet.
Det er en oplagt måde at introducere dit barn til Harry Potter, fordi de teksttunge bøger pludselig bliver ledsaget af de mest fantastiske illustrationer, som på fineste vis har indfanget det magiske univers med de farvestrålende penselstrøg. Altså; bøgerne er også oplagte til voksne – men mange af os har nok netop allerede bøgerne i forvejen 😉

Man kan næsten ikke undgå at føle sig draget af de smukke tegninger – og mens jeg har siddet og bladret i bøgerne, kom alle de elskede personer fra bøgerne pludselig tilbage til mig igen; Hagrid, der er er lige så god som dagen er lang. Eller husalfen Dobby, der tilbeder Harry og til enhver tid er villig til at ofre sit liv for ham.

Jeg har selv hele serien af Harry Potter – men nu med de nye illustrerede udgaver af Harry Potter er det planen, at min søn løbende skal have alle bøgerne, så han kan opbygge sin helt egen samling – og så vi sammen kan gå på opdagelse i det magiske univers.

Jeg kan varmt anbefale bøgerne – de er store, tunge, indbundne og rigt illustrerede. De indfanger hele det vidunderlige univers fra bøgerne og inviterer læseren indenfor både med J.K Rowlings vidunderlige formuleringer og med de smukke illustrationer i bøgerne.

Du kan købe Hemmelighedernes Kammer her – og De Vises Sten her. Min søn fylder snart 8 år – og jeg vil nok mene, at hvis du læser højt – så du sidder sammen med dit barn under historien, så kan du sagtens begynde, når dit barn er ca. 6 år – i hvert fald med de første bøger i serien, som ikke er så dystre 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *