Lykken er… at holde efterårsferie

Den forgangne uge har stået i efterårsferiens tegn, og selvom jeg ikke har holdt helt fri, så har vi alligevel haft den skønneste ferie, som først blev tilbragt i København og derefter hos min familie i Jylland.
Mens begge børn gik i børnehave, var efterårsferien ikke rigtig noget, vi gjorde noget ud af – men med et skolebarn er det ligesom helt naturligt, og det er altså en ret fantastisk årstid at holde fri på.

Lykken Er…

Processed with Snapseed.

Halloween i Tivoli
Der er pyntet SÅ fint op til Halloween i Tivoli, og jeg synes faktisk, de har skruet en tand op for oppyntningen i år, så det er en smule mere uhyggeligt, end det plejer – men dog stadigt børnevenligt og rart.
Jeg ELSKER stemningen derinde og satser bestemt på, at vi skal nå derind en gang mere, før de i stedet pynter op til jul.

efteraar

Efterår
Jeg elsker, når naturen trækker i efterårstøjet, og de smukke farver kan ses overalt. Selvom sommer er min yndlingsårstid, så findes der altså ikke noget smukkere end en solrig efterårsdag.

Julemiddag i oktober
Disneyland Paris havde inviteret mig til julemiddag på NIMB, og hvis der er nogen, der kan skabe rammerne for en magisk jul, så er det da Disney. Der blev serveret både flæskesteg og andesteg, og jeg gik derfra med en fyldt mave, højt julehumør og et kæmpe ønske om at opleve Disneyland pyntet helt op til jul.

2016-10-16

At shoppe varmt og lækkert vintertøj
Jeg ved virkelig ikke, hvorfor det åbenbart er kommet som en kæmpe overraskelse for mig, at det er blevet køligt i vejret og vi derfor skal have styr på især børnenes vintergarderober, men jeg har INTET købt endnu. Jeg sidder derfor panisk og shopper på nettet og vil i år forsøge mig med at skifte ældstebarnets termotøj ud med en softshell i stedet.  Samtidig skal jeg også selv have mig en ny vinterfrakke og er fælt fristet af begge disse to (omend den ene vist ikke helt er en vinterfrakke 😀 ) – men dét er en helt anden sag, som vist kræver et indlæg helt for sig selv 😉 Softshell’en i midten er fra Engelbert Strauss og de to andre er fra Ganni.

lykkenerthy

Vestjylland
Jeg elsker at være “hjemme i Jylland” og sætter endnu større pris på det, nu hvor jeg er blevet mor og kan vise det frem til mine børn – hvilket jeg også før har nævnt. Naturen er så storslået og helt speciel, og selvom vi også her i København har nogle skønne åndehuller, så bliver det bare aldrig det samme som en tur til Vesterhavet eller en gåtur i en nordjysk skov 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *