Afslappende dage hjemme i Thy

Billede 22-03-2016 12.47.53

Billede 22-03-2016 12.58.48

Billede 22-03-2016 11.04.00

Billede 22-03-2016 12.48.42

Billede 22-03-2016 13.07.34

Billede 22-03-2016 12.50.39

Billede 22-03-2016 13.08.10

Billede 22-03-2016 18.38.23

Jeg har haft et par skønne dage hjemme hos min Mor i Thy – er jeg mon den eneste, der stadigt referer til det som hjem, selvom det snart er 15 år siden, jeg flyttede hjemmefra og nu både har mand og børn og hus? 😀

Jo ældre jeg bliver, dets mere sætter jeg også pris på at komme tilbage til min hjemegn – både pga familien og fordi jeg bliver forkælet af min mor 😉 men også for at nyde den helt utrolig smukke natur, som jeg har været så heldig at vokse op lidt midt i.
Jeg ELSKER København – og flytter aldrig væk derfra, men derfor er det også en ekstra luksus at kunne flygte lidt væk fra storbyen en gang i mellem og koble helt fra i de mest fantastiske omgivelser.

Jeg er vokset op i Thy – hvor der både er den skønneste Nationalpark, fantastiske landsbykirker og ikke mindst Vesterhavet – hvor vi altid tager en lang gåtur uanset årstiden – det er nemlig altid en oplevelse – uanset om det er i strålende solskin, eller blæsten pisker, så bølgerne står højt.
Men nu vil jeg smide mig på sofaen med en iskold Thypilsner og nyde en sidste dag herhjemme – inden turen i morgen går hjem til København 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh hvor ser det smukt ud, Lisbeth! Glæder mig til vi skal derop i april. Jeg er helt enig med dig i, at Thy stadig er hjemme til trods for efterhånden MANGE år i KBH. Ikke noget bedre at komme hjem og blive forkælet og bare slappe af. Og at have et hjemme to steder, skal man vel heller ikke kimse af…

 • Du er bestemt ikke den eneste. Jeg gør det ikke selv, men bor også kun en små 30 min. fra min barndomsby. Men min mand som også er fra Thy han føler det bestemt. Vi er deroppe ( bosat på Fyn) 4-5 gange om året og hver gang skal vi lige igennem den lille forstad til Thisted hvor han er født og opvokset. Vores unger ved præcis hvor far har boet, spillet fodbold, gået i skole og ja gået lange ture ved vandet. Det er ren idyl og vi nyder virkelig også den ro der er deroppe. 🙂
  -Rikke

 • Har det helt på samme måde, flyttede fra Thy for 22 år siden, og siger også stadig hjem til Thy. Har min mor og andet familie der oppe, så er der nok ca. 8 gange om året nu.
  Jeg kunne ikke bo der igen, men savner efter jeg er blevet ældre virkelig naturen, og luften.
  Især nu hvor Klitmøller har været lidt hypet, har jeg virkelig savnet havet, og dine skønne billeder, får mig også til at længes efter en gåtur ved havet.
  Gad vide om det er noget særligt med Thy og hjemstavnslængsel?

  • Så er du noget oftere deroppe, end vi er – det bliver desværre kun et par gange om året, vi er der.
   Og ja, det tror jeg næsten – min mand er i hvert fald også meget fascineret af naturen, som er noget helt specielt i forhold til de fleste andre steder i Danmark.

 • Jeg har været væk fra Thy i ca. ti år – og vi kører stadig “hjem” på weekend 😊 Thy og vesterhavet er helt unikt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *