Tip om de lækreste vinterstøvler fra Ganni

gannimashatexas

Mascha Texas boots Ganni

Masha Texas vinterstøvler fra Ganni

Masha Texas støvler fra Ganni
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Sidste år købte jeg et par Masha Texas støvler fra Ganni som var mine vinterstøvler hele sæsonen – og jeg har simpelthen været SÅ glad for dem!
Jeg købte dem ret tidligt på sæsonen, hvilket var særdeles heldigt, da de lynhurtigt var udsolgt overalt – både online og i de fysiske butikker.

Masha Texas støvlerne fra Ganni

Jeg har som sagt været meget glad for støvlerne – de er lækre at se på, meget varme – og så er prisen altså også forholdsvis fornuftig.
Det gode ved dem, er at de både kan bruges til jeans – men også er fantastiske, når man har strømpebukser på til fx en nederdel eller et par shorts. Jeg bruger faktisk meget sjældent jeans, og jeg synes ofte, at det kommer til at se klodset ud med vinterstøvler til strømpebukser – så her har de virkelig reddet mig!

I år er de tilmed kommet i en meget lækker lysebrun farve, som jeg faktisk er meget lun på – og det skader vel aldrig med to par vinterstøvler? 😉

Nu er tippet i hvert fald givet videre – og jeg tror ikke, du skal vente for længe, hvis du vil købe dem. Modellen hedder Masha Texas fra Ganni – og de er altså ret små i størrelsen, så hvis du svinger mellem to størrelser, så tag endelig den største.

Du  kan købe dem lige herog her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *