Gårsdagens outfit med mine nye vinterstøvler fra Ganni

032

010

019

021

024-001

027

042-001

Ganni Masha Texas vinterstøvler støvler og boots

048

057

I går startede jeg dagen med et særdeles dejligt og produktivt morgenmøde, som jeg længe har set frem til – og derefter gik det så stødt ned af bakke for mig.

Jeg fik det halvdårligt og troede egentlig, det var fordi jeg ikke havde sovet nok, så jeg tog en lur – og vågnede så først op, da børnene skulle hentes fra skole og børnehave. Jeg var nem at overtale til en fredagstur på McDonald’s – og efterfølgende fik vi tanket op på bland-selvslik – og så var det ellers hjem i seng igen for mit vedkommende, hvor jeg har sovet helt indtil nu.

Jeg har feber og ondt i alle led  – og problemet er, at vi senere i dag rejser af sted til Cape Town, så jeg er ærlig talt en smule stresset over situationen.

Jeg satser på at klare flyveturen med en sovepille – vi skal nemlig flyve hele natten -og så er det forhåbentlig ude af kroppen, når vi lander i morgen tidlig! 😉
Normalt ville jeg planlægge en række indlæg, som kunne autopostes, mens jeg var på ferie – men det synes jeg ærlig talt, er en smule kedeligt og upersonligt. Så denne gang er computeren pakket med, og så satser jeg på hver dag at sende små postkort til bloggen med billeder og lidt tekst om, hvad vi oplever dernede. Så må vi håbe på, at det ikke bliver en lang række fortællinger fra en sygeseng på hotellet 😀

Nu har jeg netop spist et par farverige piller, som jeg købte sidste år i Skotland (hvor de åbenbart er lidt mere large med deres håndkøbsmedicin end her i Danmark), og som skulle være helt fantastiske mod influenza. Så jeg må hellere komme i gang med pakningen, inden virkningen aftager igen.

Billederne af outfittet er fra i går – inden jeg røg til tælling i sengen – og der har jeg mine fine nye støvler på fra Ganni. De er helt fantastiske at have på – og de virker dejligt varme. De er lidt små i det, så hvis du ligger mellem to størrelser, så gå endelig en størrelse op! Jeg kan se, at der er kommet en masse nye størrelser hjem – så alle kan vist igen shoppe fine vinterstøvler fra Ganni.

Blazer: Zara (lignende her fra Mango) -.- Skjorte: ba&sh (andre her) -.- Shorts: Zara -.- Støvler: Ganni

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *