Musthaves til en regnfuld festival

smukfest6
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Jeg holder ferie i denne uge, men onsdag sætter jeg kursen mod Jylland og Smukfest i Skanderborg. Jeg skal af sted sammen med min veninde, min mand, min søster og svoger – og så kender jeg virkelig mange, der også kommer.
Børnene skal på sommerferie hos Mormor -så de får også en fest – det er i det hele taget winwinwin for os allesammen, og hold nu op hvor jeg glæder mig!

smukfest

Vejrudsigten er lidt ustadig, men det tyder desværre ikke på, at vi helt undgår regnbygerne – og altså; skal man være praktisk klædt på, så kan man jo lige så godt gøre det med stil 😉
Så jeg har indkøbt de flotteste glimmergummistøvler, som passer fremragende til min lækre regnfrakke fra Rains -som allerede blev indviet på Roskilde Festival med stor succes.
Jeg har allerede et par Hunter gummistøvler, men dels er de altså ikke så fashionable i min bog i hvert fald – og dels så er de simpelthen så høje i skaftet, at man helt forsvinder i dem. Jeg har længe været på udkig efter en helt kort mode- og da jeg fandt de her med glimmer til en særdeles fornuftig pris, så tog det ikke mange sekunder for mig at trykke KØB!

– og så er det gode ved korte gummistøvler, at de passer fabelagtigt til en kjole – og selvom mønstret er en smule gakket, så er jeg altså ret vild med kjolen her – og overvejer lidt om den ikke skal med mig.

Og så har jeg planer om at snuppe en Maria Nila tørshampoo med i tasken – dels så jeg kan bobbe mit hår en smule op, når det har været helt klasket sammen af regnen – men også så jeg forhåbentlig kan undgå alt for megen hårvask i fæle fællesbade, som jeg ærlig talt frygter en smule 😀
Jeg har prøvet en del forskellige tørshampooer efterhånden og har indtil nu været meget glad for Colab – men søde Michala havde Maria Nila med, da vi var i Kroatien, og deres produkter virker altså også rigtig lækre.

Gummistøvler (med glimmer – yay!!) -.- Rains Regnfrakke -.- Kjole fra & Other Stories -.- Maria Nila tørshampoo 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *