Status fra min første tur på Roskilde

IMG_5635

FullSizeRender
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg kom hjem i går aftes efter nogle fantastiske dage på Roskilde Festival, og det er vist passende tid til at gøre status, nu hvor jeg har sovet ud og fordøjet alle indtrykkene en smule.

Som jeg tidligere har givet udtryk for, så var jeg en anelse skeptisk og en smule nervøs, og det hjalp ikke just, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side – faktisk øsede det ned hver eneste dag, men jeg var heldigvis velforberedt i min nye fine regnfrakke fra Rains – og der var også masser af tørvejr indimellem.

IMG_5780

Men altså; jeg er fan! Af både Roskilde og Festival. Jeg havde 3 fantastiske dage, som bestemt smagte af mere.
Torsdag var jeg der i selskab med min mand. Nogle af de brands, han arbejder for, er sponsorer på festivallen, så han fik hilst på kollegaer, samarbejdspartnere og ansatte, og jeg var en lillebittesmule med på slæb, men stødte heldigvis ind i flere, jeg kendte.

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with b4 preset

Han mente dog tilsyneladende, at det lige var lidt for meget af det gode – sådan at have mig hængende alle dage 😀 – så han fik skaffet min veninde en billet, og fredag var hende og jeg i hopla med lommen fuld af drinkskuponer, som vi vist fik indløst vel rigeligt mange af 😀
Jeg mødte en masse søde mennesker, jeg kendte – nogle havde jeg ikke set et godt stykke tid, så det var dejlige gensyn. Vi fik hørt en masse musik, drukket en masse sjusser, spist alt for meget junkfood og havde i det hele taget bare en virkelig dejlig dag!

IMG_5717

Processed with VSCO with f2 preset

I går havde min mand og jeg børnene med – og det fungerede virkelig godt. Jeg har fået en del spørgsmål til det, efter folk på snapchat og instagram har set, at jeg havde dem med – og jeg vil gerne uddybe det hele i et indlæg en af de kommende dage  -det kan nemlig varmt anbefales, selvom det selvfølgelig er en helt anden måde at være på festival.

Så jeg havde tre vidt forskellige dage, men som alle var helt fantastiske. Det var selvfølgelig lidt en luksusudgave, hvor vi sov hjemme hver aften, kunne bruge de gode toiletter i Mediebyen (og ikke mindst undgå kø) og hvor vi stort set havde cocktails ad libitum – men jeg nød det i fulde drag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *