Mit yndlingsoutfit fra ferien

IMG_3635

IMG_3619-001

IMG_3611

IMG_3634-001

IMG_3628

IMG_3618
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Når jeg er på ferie, så elsker jeg at være klædt i hvidt. Jeg bruger virkelig sjældent hvidt tøj derhjemme – dels fordi jeg med stor sandsynlighed ville nå at spilde chokolade på det indenfor meget kort tid, dels fordi jeg normalt er alt for lys i huden til det – men også bare fordi, det ikke sådan rigtigt hører sig til derhjemme, synes jeg.

Til trods for det, har jeg faktisk skræmmende mange stykker hvidt tøj, som jeg udelukkende bruger på ferier – løse skjorter, toppe, kjoler, bikinier, strandtøj, you name it! Og i år har jeg så endda fået mig en fin hat (som jeg har blogget lidt om her), der matcher det hele 😀

Man kan vist næsten se på billederne, hvor tilpas og afslappet jeg er, her i Italien… Jeg kan slet ikke sige det nok; den her ferie har været SÅ kærkommen for mit vedkommende – jeg labber solen og varmen i mig, og jeg har sådan set kun tre ting, der skal tages stilling til hver dag: pool eller strand? Pasta eller pizza? Aperol Spritz eller kølig rødvin?

Skjorte: Zara (gammel) -.- Shorts: Zara (gamle) -.- Hat: & Other Stories -.- Solbriller: Gucci -.- Taske: MyMy Copenhagen

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *