Jeg sætter min hat som jeg vil!

Floppy Straw Hat & Other Stories on sale

Floppy Straw Hat & Other Stories on saleHat & Other Stories
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Lige inden vi rejste til Italien, købte jeg to hatte i & Other Stories. Den ene har jeg længe kigget forelsket på, og den anden var kærlighed ved første blik, da jeg faldt over den i butikken. Du ved, en af de affære, hvor man lige så godt kan give efter uden kamp, fordi den gensidige tiltrækning er al for stærk.
Jeg ville have den hat – og hatten ville med mig hjem! 😉

Jeg faldt i snak med ekspedienten som også kommenterede på, hvor helt utrolig flot især den ene hat var – og jeg svarede, at nu skulle jeg blot finde modet frem til at bære den. Jeg ved ikke, om det bare er mig, der har det sådan? Det kræver altså lidt at tage en hat på – og man føler sig på en eller anden måde helt anderledes?
Ekspedienten og jeg blev dog enige om, at en ferie er en alletiders lejlighed til netop at lære at gå med hat – så det har jeg gjort.

Jeg har allerede haft hattene på flere gange – og jeg er vild med dem! For det første, så er de – hvis jeg selv skal sige det – jo helt fantastisk flotte! – og så er der også det praktiske aspekt i at undgå sol i ansigtet, når man fx som i går var i Venedig og travede gaderne tynde i strålende sol.

Så nu er jeg altså hattedame. Og jeg er vild med det!

Hatten på billederne er på udsalg til stort set ingen penge lige herog den anden hat jeg har købt er denne.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg købte en stor solhat lige inden sommerferien i Gilleje, da solen var på. Jeg var vild med den! Og det var der åbenbart flere der var, for damen i butikken havde solgt temmelig mange den dag. Det er helt fantastisk når solen bager at have hat på. Lige pludselig bliver solkjolen bare lidt mere elegant👒😎😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *