Vi har det godt; send flere penge!

ferie

Vi nyder simpelthen ferien, familietiden, solen og varmen i fulde drag og er vist alle 4 kommet helt ned i gear.
Denne meget spontane ferie var virkelig den helt rette beslutning for os – det er der vist ingen tvivl om!

Som jeg allerede har nævnt, så havde vi jo egentlig planer om at tilbringe sommerferien i vores have – nu som 1. års husejere, men da sommer nærmere var efterår, så gik vi altså alle 4 og hang en smule med mulen og længdes efter sol og varme.
I søndags besluttede vi os derfor for at tage af sted, mandag pakkede vi bilen, og meget tidligt tirsdag kørte vi af sted.

Lige inden den tyske grænse holdt vi ind, surfede rundt på nettet og fandt en lejlighed, ringede, bookede den og voila -så var den ferie arrangeret 😀

Vi bor i Bibione i Italien – lige ved Adriaterhavet – og jeg har været på ferie med mine forældre i området SÅ mange gange som barn. Der er den skønneste, bredeste strand med det lækreste vand, det fineste sand – og med solen bragende fra en skyfri himmel.

Børnene spiser masser af is, vi voksne drikker aperol spritz, og vi spiser alle pasta og pizza til vi er ved at revne. Dagsprogrammet byder primært på pool- og strandtid – men vi har dog også formået at klemme en dagstur til Venedig samt et besøg hos gode venner, der er på ferie i en nærliggende by ind.

Om aftenen bliver der drukket rødvin på terrassen, mens vi spiller, læser og snakker – og børnene er endnu ikke vågnet før 9.30 nogle af dagene.

Det er en ren og skær dase-ferie – og jeg er vild med konceptet!!

Ps. Kære bedsteforældre; børnene har allerede brugt alle ispengene – send gerne flere via mobilepay ASAP!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *