Nu siger vi farvel til det våde vejr og smutter impulsivt sydpå!

Sardinien2014

080 Sardinien20141

vand Sardinien20143 Sardinien20144

Vi havde egentlig planlagt, at vores første sommer som husejer skulle tilbringes her i Danmark. Kølig iskaffe i en hængekøje i haven, rosé på terrassen med gode venner og grill – og masser af fodbold, dåseskjul og vandkampe her på matriklen.

Vi havde imidlertid ikke taget højde for én ukendt faktor – nemlig det danske sommervejr. Og eftersom det ikke just har været specielt ferievenligt – og heller ikke ser ud til at blive det lige foreløbigt – så har vi truffet en rask og meget impulsiv beslutning om at køre sydpå. I skrivende stund er min mand ved at pakke bilen, børnene er i gang med at pakke badetøjet og vandpistolerne, og så sætter vi kursen mod Italien i morgen formiddag – og jeg GLÆDER mig!

Vi har to gange tidligere kørt på ferie i Frankrig – og da jeg var barn kørte vi hvert år til Italien, hvor jeg har de bedste minder fra. Selve køreturen er hyggelig i sig selv (altså; det er nemt for mig at sige, fordi jeg ikke selv skal køre 😀 ), med bøger, spil, musik og masser af slik fra grænsen.

Jeg tror, vi holder ind en gang i morgen aften og sover på et lille bed and breakfast, før vi kører videre – men min mand er vist mest opsat på bare at køre igennem og måske lige holde ind og sove et par timer i bilen. Nu må vi se. Det gode ved, at man ikke har nogle faste planer, er at man kan tage alt, som det kommer.

Vi satser på at finde en lejlighed i området lidt nord for Venedig, som  ligger ud til Adriaterhavet og har de lækreste strande. Og så skal vi ellers bare slappe af, bade, spise pizza og pasta, lege, drikke aperol spritz, solbade, spille spil og måske tage en tur til Venedig de næste mange dage.

Min kusine og hendes mand og børn har til gengæld lånt vores hus til en minieferie i København, så det er en winwin for alle parter 😀

Billederne her er fra vores ferie til Sardinien i Italien for to år siden – hvis bare denne tur bliver halvt så god, har vi meget godt i vente ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *