En kommende lille ridepige?

IMG_2065

IMG_2073
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
I søndags var vi inviteret ud på en Rideskole på Amager Fælled af Playmobil i anledning af, at de netop har lanceret et spritnyt sæt Playmobil rideskole – og jeg kan godt afsløre, at Fidusen faktisk næsten ikke kunne vente, så spændt har hun været, siden vi fik invitationen.

Hun fik to lange rideture på en hest sammen med en sød pige fra rideskolen, og mens hun sad der på hesten, strålede hun af lykke – jeg har faktisk sjældent set noget lignende. Hun var pivstolt efterfølgende og var slet ikke til at skyde igennem 🙂

Mens jeg travede ved siden af hesten og tydeligt kunne se, hvor det bar hen, frygtede jeg også det uundgåelige spørgsmål: “mor, hvornår må jeg gå til ridning?” – og den første tur var da også knapt færdig, før hun ivrigt udspurgte pigen fra rideskolen om, hvordan man kunne blive meldt ind, og hvad man lavede til undervisningen.

Det viser sig dog, at det koster 400 kr pr måned, og at der er noget i nærheden af 3 års venteliste til at få en plads, så umiddelbart har det vist nok desværre lidt lange udsigter…

IMG_2087

Playmobil Rideskole - anmeldelse og test

IMG_2115-001

Så kan hun i mellemtiden leve nogle af sine hestedrømme ud med en Playmobil rideskole – den kastede hun sig nemlig straks over sammen med sin BFF – Signes datter – og som det ofte er tilfældet med Playmobil, så er det endnu sjovere for børnene at lege, fordi det er genkendelige situationer som fx en rideskole, en børnehave eller en bondegård. Jeg overhørte fx følgende i deres leg “ej – din hest har altså lige lavet pøller over det hele i min stald” – mens de rigtige heste stod i en fold lige ved siden af og lavede lige netop det 😀

Der er så mange fine og gennemtænkte detaljer med til rideskolen, at den nærmest ikke kan undgå at være et hit hos små hestepiger og drenge – min dreng var så knapt så interesseret i den som sin lillesøster – han foretrækker altså sin ridderborg fra Playmobil 😀

Rideskolen kan du købe lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har også en lille pige på 4 år, som er helt viiiild med heste. Men også i Odense, hvor vi bor, er der lang venteliste til den nærmeste rideskole. Jeg tog derfor alternative midler i brug … hvad gør man ikke for de unger:-)
  Jeg skrev et opslag på vores lokale Facebook-side, hvor jeg søgte en ung pige med egen hest, som kunne være interesseret i at få en lille “hjælper” i stalden og give en træktur en gang om ugen – mod betaling selvfølgelig. Det varede ikke længe før, en super sød, ung pige skrev tilbage.
  Hver tirsdag har min lille ponyprinsesse derfor en hel time med personlig træning – eller hvad vi skal kalde det? Hun får lov til at strigle, rense hove, børste hår, give gulerødder og får lange trækture i både skoven, ved stranden og i ridehallen. Hun er lykkelig!!
  Vi giver den unge pige 75 kr. pr. gang – og et ekstra plus er, at jeg (og min mand) ikke behøver være til stede og hjælpe, som man skal på en rideskole. Vi er nemlig ikke selv hesteentusiaster.
  Et lille minus er, at min datter bestemt ikke er blevet mindre glad for heste og nu er sikker på, at hun SKAL gå til “rigtig” ridning på et tidspunkt.
  Men altså blot et lille tip til, hvordan du måske kan få din lille piges ønske om at gå til ridning til at gå i opfyldelse. Vi er i hvert fald mere end tilfredse med denne løsning:-)

 • Min datter som er 8 år rider på islandske heste i Ordrup (vi bor selv på Indre Østerbro). Det foregår på Ordrupdal http://www.ordrupdal.com
  Det kan godt anbefales. Man skal dog være fyldt 7 år før man starter, og der er ca et halvt års ventetid på at få en plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *