Sommeroutfit fra Kroatien

Reklame – jeg er inviteret på pressetur af Apollo

IMG_1723

Designers Remix Keira kjole

IMG_1714
IMG_1729

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ligger i en stor, dejlig blød hotelseng, som jeg deler med SødeSigne og slapper af ovenpå en dag med en intensiv road trip. De seneste dage har vi tilbragt i Kroatien, hvor jeg er helt fyldt op med mad og dejlige indtryk, som jeg glæder mig til at dele ud af (altså ikke maden – det ville nok blive noget rod 😛 ), så snart jeg lige får tid til at sortere lidt i mine mange billeder.

Nu er vil til gengæld ankommet til Montenegro, hvor vi skal tilbringe de kommende dage. Selvom landene ligger lige op og ned af hinanden, er det allerede tydeligt at se og mærke, at der er enormt stor forskel på både natur og kultur, så jeg glæder mig til at se, hvad der er på programmet de kommende dage.

Vi er inviteret på en pressetur af Apollo i samarbejde med turistforeningerne i de to lande. Derfor har lokale rejseledere planlagt et tætpakket program, hvor vi har mulighed for at komme helt tæt på kulturen i begge lande og opleve ting, som man ellers ikke ville have mulighed for.

Billederne her er fra vores sidste aften i Kroatien, hvor vi var i Makarska og  nød en fantastisk lækker middag og gode cocktails efter en dejlig dag i solen. Kjolen har jeg før fortalt en smule om – den er fra Designers Remix, og den er noget nær den perfekte sommerkjole, hvis du spørger mig. Sidste år var min favorit også en hvid kjole fra Designers Remix, så den tradition fører jeg videre i år 😉

Sandalerne er noget nær et kup – de er fra Samsøe Samsøe, kostede 600 kr og er både pæne, praktiske og gode at have på – winwinwin. Jeg kan ikke helt finde dem online, men de burde have dem i de fleste fysiske butikker 🙂

Nu vil jeg til gengæld lukke computeren i og forsøge at få læst en smule i min bog, som jeg død og pine måtte købe i lufthavnen, men som jeg indtil nu kun har læst sølle to sider af 😉

Jeg opdaterer flittigt på både instagram (brugernavn: itsfashionbabydk) og snapchat (itsfashionbaby) her på turen – så følg endelig med der, nu hvor bloggen lider lidt under vores tætpakkede program.

Kjole: Designers Remix -.- Sandaler: Samsøe Samsøe -.- Clutch: Yvonne Koné (gammel)

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *